Kia Soul Burner, primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.02.2008
Coreenii de la Kia va aduce la Salonul Auto de la Geneva trei concepte reunite sub numele Soul.

Constructorul coreean Kia pregateste o ofensiva puternica pentru Salonul Auto de la Geneva, unde intentioneaza sa aduca trei concepte noi, reunite sub numele Soul. Asiaticii isi pregatesc insa terenul inca de pe acum, constructorul prezentand astazi primul teaser al unuia dintre concepte.

Desi nu dezvaluie formele acestuia, teaserul confirma afirmatiile oficialilor Kia, care au declarat, cu ceva timp in urma, ca cele trei concepte vor sta la baza unui model de serie complet nou, capabil sa deschida un nou segment de piata.

Teaser-ul dezvaluit astazi infatiseaza o mica parte din conceptul Soul Burner, finisat in culoarea negra si cu viniluri aplicate direct pe caroserie. Coreenii preiau astfel moda lansata de britanicii de la MINI care au imprimat pe modelele lor steagul Regatului Unit si patratelele liniei de sosire.

Odata cu noile concepte, Kia vrea sa implementeze in interiorul gamei sale de modele un program de personalizare si individualizare a exemplarelor vandute, urmand astfel exemplul celor de la Toyota si Lamborghini.

Comentarii (1)

  • corect este: Coreenii .. vor aduce, nu va aduce!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru