Kia vrea sa isi dubleze vanzarile pana in 2010

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.05.2008
Coreenii de la Kia isi doresc sa vanda 1.9 masini in 2010, cifra aproape dubla fata de targetul prezent.

Esential

1.9 milioane de masini vrea sa vanda Kia in 2010.
1.36 milioane de masini este targetul Kia pentru acest an.

Dupa ce a lansat cu fast cele trei versiuni ale gamei cee'd si dupa ce astazi a prezentat primele imagini cu Soul, modelul care va fi lansat in toamna, la Paris, Kia isi anunta planurile de viitor. Iar acestea sunt direct proportionale cu prezenta din ce in ce mai puternica a companiei pe piata.

Conform oficialilor coreeni, Kia - al doilea producator auto din Coreea de Sud - vrea sa isi multiplice volumul de vanzari pana in 2010, ajungand la 1.9 milioane de autovehicule vandute. Conducatorii producatorului asiatic vor incerca sa ajunga la acest target prin imbunatatirea pozitiei pe piata a unor modele deja existenta in gama, ca Cerato sau Sportage, dar si prin continua crestere a vanzarilor in afara tarii natale.

Targetul Kia pentru 2008 este de 1.36 milioane de unitati vandute, in conditiile in care compania creste in fiecare an (in 2007, vanzarile Kia au inregistrat 1.09 milioane de unitati).

Taguri: Kia

Comentarii (2)

  • Ceed sedan
    Stie cineva pe cand un ceed sedan, un link ceva?
    0 0
  • ursamare
    sedanurile sunt masini mai ieftine
    ceed nu va fi sedan deoarece este o masina pentru vest nu pentru est.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru