Lagonda va produce un rival pentru S-Klasse in 2012

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.10.2008
Oficialii Aston Martin au declarat ca vor lansa prin marca Lagonda un rival pentru Mercedes S-Klasse.

Oficialii Aston Martin au decis sa clarifice zvonurile aparute recent privind renasterea marcii Lagonda. Un concept Lagonda va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de la anul viitor.

Zvonurile prevesteau lansarea unui SUV Lagonda, dar oficialul Aston Martin insarcinat cu PR-ul nu a mentionat acronimul SUV in comunicatul sau. In schimb, Lagonda va lansa alte doua modele pana in anul 2012, cel mai probabil berline bazate pe platforma VH apartinand Aston Martin. Conform oficialilor Aston Martin, modelele Lagonda "vor tinti spre segmentul de lux al modelelor sport, in timp ce Aston Martin va tinti segmentul sportiv al modelelor de lux".

Primul model Lagonda va fi bazat pe Aston Martin Rapide, va fi mai bine dotat decat acesta si urmeaza sa fie disponibil in 2011. Acesta va fi urmat de un rival pentru Mercedes S-Klass. Lagonda va folosi un limbaj de design unic, diferit de Aston Martin. Oficialii Aston Martin intentioneaza sa exporte marca Lagonda in peste 100 de tari.

Via | Autoblog via Aston Martin 

Taguri: , Aston Martin, Lagonda

Comentarii (5)

  • Crysty
    S class
    E cea mai de succes limuzina si de aceea toti se raporteaza la S-class?
    0 0
  • nelutzu
    s class
    S class nu are rival:)
    0 0
  • Adrian
    S8 da AUDI S8
    S class cea mai de succes limuzina din categoria celor la care tu trebuie sa stai in spate, adica sa ai sofer, de aceea si cea cea mai putin dinamica din trioul A8, Seria 7 si S Class, sa nu uitam ca Audi S8 a primit calificativul limuzina suprema din partea majoritatii criticilor care au intradevar un cuvant de spus in lumea auto.
    Incercati sa ganditi mai liber !!!
    0 0
  • Razvan
    Greu .. greu
    Nu stiu cum o sa reuseasca ei pe piata, pana lanseaza acest rival ptr S, s'ul o sa mai vandca cateva sute de mii de masini, care se demonstreaza fiabile, placute, samd. Trebuie ori sa fie la jumate de pret, ori sa aiba inca 50 % dotari suplimentare in bani .. daca s'ar fi raportat si ei la E sau la A6 .. mai mergea, dar cu noul 7 si S Klasse e greu sa te pui, nici A8 nu prea reuseste mereu si e pe piata de peste 10 ani.
    0 0
  • pt Razvan
    prietene drag...tu ai auzit de Lagonda? Cauta putin pe net si vezi ce inseamna (re)numele de Lagonda...daca ti-e lene: inseamna LUX DESAVARSIT!!! Te asigur ca in momentul in care Lagonda va iesi pe piata nu numai Mercedes dar si ceilalti s-ar uda "usor" la posterior.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru