Laguna coupe se va inspira din conceptul Fluence

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.06.2007
Conceptele uitate sunt bune din cand in cand la cate ceva. Asa e si cazul lui Fluence (2004), care va da liniile noii Laguna coupe.

Nici nu au trecut bine efectele publicarii primelor fotografii oficiale ale noului Renault Laguna si zvonurile legate de viitoarele derivate vin pe banda rulanta. Cel mai important dintre acestea este cel legat de viitoarea versiune coupe a lui Laguna.

Primele informatii arata ca versiunea coupe se va inspira din conceptul Fluence (2004) si ca va fi construita pe platforma berlinei. Vorbim de un design original (cel putin asa sustin britanicii de la Autocar) care va imbunatati imaginea de piata a celor de la Renault. Dupa lansarea controversatului design al lui Laguna sedan, ne abtinem insa de la comentarii. Oricum, cei de la Autocar citeaza surse din interiorul Renault care spun ca viitorul coupe nu va fi "atat de conservator" ca berlina.

Noul model va fi lansat in al doilea semestru al lui 2008, la un an dupa viitoarele Laguna hatchback si estate. In privinta motorizarilor, ne asteptam la un propulsor V6 de origine Nissan. In schimb, varianta de baza va avea ca limita inferioara un motor turbo cu patru cilindri de 170 de cai sau un turbodiesel de asemenea cu patru cilindri.

Comentarii (2)

  • prudentul
    concepte
    La prototiptiluri si concepte francezii sunt tari, nimic de zis. Cand se apuca de versiunea care va intra in productie se schimba treaba.
    0 0
  • ..
    cand se apuca de versiunea de serie o iau pe campii.

    dar nu mereu. ezista modele frantuzesti pe piata foarte reusite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru