Lamborghini dezvolta un material superior fibrei de carbon

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Lamborghini a anuntat ca investeste in cercetarea aerospatiala pentru a da nastere unui material compozit superior prin calitati fibrei de carbon. Acesta ar urma sa fie mai usor, mai rigid si mai versatil.

Intr-un comunicat oficial emis astazi, Lamborghini a anuntat ca va investi mult in urmatorii ani intr-un centru de cercetare aerospatiala pentru nasterea unui nou tip de fibra de carbon.

Centrul se va numi Lamborghini Advanced Composite Structures Laboratory si va fi construit impreuna cu specialisti in cercetarea aerospatiala provenind de la Universitatea din Washington si de la compania americana Boeing.

Potrivit informatiilor oficiale oferite de Lamborghini noul laborator va efectua cercetari in domeniul aerospatial si in cel aeronautic, incercand sa dezvolte o serie de materiale compozite noi, mult mai putin costisitoare si mult mai rezistente. Rezultatele obtinute in cadrul laboratorului vor fi folosite pe viitoarele modele Lamborghini.

Am putea asista asadar, in urmatorii ani, la materiale mai usoare, mai rigide si mai versatile decat cele actuale, prezente pe mai toate supercarurile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru