Lamborghini lansează în 2011 ediţii Bicolore şi Tricolore pentru Gallardo

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.12.2010
Lamborghini va lansa anul viitor două ediţii speciale ale modelului Gallardo LP560-4, botezate Bicolore şi Tricolore. Prima va debuta la Geneva şi a doua la Detroit.

Pentru cel mai important salon auto american, programat luna viitoare la Detroit, Lamborghini pregăteşte o versiune specială a modelului Gallardo LP560-4. Este vorba despre ediţia botezată Bicolore, individualizată printr-o serie de accesorii noi, vopsite în culori speciale.

Ediţia va beneficia de jante Callisto, un interior revizuit şi un acoperiş de culoare neagră, asortat cu o caroserie în culorile alb, galben, gri, portocaliu sau verde. Constructorul din Sant'Agata Bolognese nu este la prima încercare de acest tip, anul acesta consemnând deja o versiune în două culori, caracterizată de acelaşi acoperiş negru, botezată SE şi produsă în 250 de exemplare.

Italienii nu se mulţumesc însă doar cu atât, ci pregătesc şi o alternativă Tricolore, programată pentru Salonul Auto de la Geneva, din luna martie. Despre această ultima versiune nu se cunosc informaţii suficiente, dar mai multe surse neoficiale vorbesc despre o ediţie menită să cinstească culorile drapelului italian.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru