Land Rover a deschis un nou showroom in Bucuresti

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Land Rover vine mai aproape de fanii sai prin deschiderea unui showroom in inima Capitalei.

Esential

100.000 de euro s-a investit in noul showroom Land Rover.

Incepand de astazi Land Rover are un nou showroom in Bucuresti. Premium Auto Motors, importatorul marcii britanice in Romania, a deschis pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 30 al doilea showroom Land Rover din Capitala.

Este primul showroom Land Rover din centrul Bucurestiului. Land Rover si-a extins activitatea de dealership datorita cresterii substantiale inregistrate in 2008. Vorbim despre un plus de 47% a vanzarilor la modelele Land Rover.

Premium Auto Motors estimeaza o crestere a vanzarilor cu circa 15 procente pentru anul viitor, in conditiile in care segmental SUV-urilor de lux este extreme de apreciat in peisajul pietei auto autohtone. Noua locatie Land Rover are o suprafata de 250 metri patrati si este rezultatul unei investitii de 100.000 de euro.

In noua locatie clientii vor putea beneficia de informatii complete referitoare la gama de produse Land Rover, dar si consultanta privind modurile de achizitie si finantare a oricarui model preferat. Prin aceasta noua locatie, atingem unul din principalele obiective propuse in planul de dezvoltare afferent acestui an”, a declarat Cristian Cojocaru, director Premium Auto Motors.

Premium Auto Motors este parte a Grupului TiriacAuto. TiriacAuto a inregistrat o cifra de afaceri de 900 de milioane de euro in 2007 si estimeaza o cifra de afaceri de 1.4 miliarde euro anul acesta.

Via | Land Rover

Taguri: Land Rover

Comentarii (1)

  • craciunescu
    eozefin
    ma intereseaza frilander 2 S model 2009 , dar colegii de pe sos bucuresti-Ploiesti nu au la vanzare decat fie masini second hend, inmatriculate deja, fie modele 2008; culoare preferata rosu sau argintiu metalizat. ofer plata integrala la un pret bun al dvs avand in vedere taxele mari dar si cursul euro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru