Land Rover angajează 1000 de oameni pentru a creşte producţia lui Evoque

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.03.2012
Land rover a anunţat astăzi că va mai angaja 1000 de oameni la uzina sa din Halewood pentru a face faţă cererii înregistrate de Evoque.

Esential

4500 de muncitori vor lucra la uzina din Halewood după noul val de angajări.

Faptul că Evoque este deja un hit nu mai este o surpriză pentru mine. Chiar şi aşa, cererea mare înregistrată pentru crossover-ul britanic i-a luat pe nepregătite şi pe cei de la Land Rover, care anunţă astăzi, într-un comunicat de presă oficial, că vor angaja forţă de muncă proaspătă.

Astfel, uzina din Halewood a britanicilor va face loc unui număr de 1000 de muncitori noi, care vor avea ca scop creşterea producţiei lui Evoque. După acest val de angajări, uzina din Halewood va totaliza 4500 de oameni activi, de trei ori mai mulţi decât avea în 2009.

Graţie forţelor proaspăt angajate, fabrica Land Rover, care asamblează alături de Evozue şi Freelander 2, va funcţiona aproape la capacitate maximă, cu trei ture a câte opt ore.

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru