Land Rover-cei mai tari 4x4

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 08.12.2006
Revista "Planet 4x4", specializata in piata off-road-urilor, a anuntat castigatorii anului 2006: Land Rover la constructori si Range Rover TdV8 la modele.
Publicatia “Planet 4x4” a anuntat castigatorul anului pentru off-road. Modelul Range Rover TdV8 a fost votat cel mai bun off-road al anului, cei de la Land Rover primind si premiul “Constructorul 4x4 al anului 2006”.

Land Rover Discovery 2.7 TdV6 HSE a fost cel de-al doilea model votat, fiind urmat de Range Rover Sport Supercharged HSE. La categoria “calitate-pret” pentru modelele 4x4, castigatorii au iesit coreenii de la Kia cu modelul Kia Sportage 2.0 CRDi XS.

Alan Kidd, editor la Planet 4x4, a declarat:” Aceste premii reprezinta cel mai credibil verdict pozitiv cu care piata de 4x4 din Marea Britanie a fost catalogata vreodata. Puteti avea incredere totala in votul acordat modelelor, am recrutat mai multi specialisti in teste cu modele 4x4 iar verdictul lor a fost unul foarte bun pentru modelele castigatoare. Nu am avut o politica editoriala care sa menajeze de critici modelele Land Rover, asa incat, putem spune ca rezultatele sunt senzationale pentru off-road-ul britanic”.

Comentarii (9)

  • varza
    pe draq! sunt scumpe si se rup repede. Intrebati orice off-road-er. Si spuneti-mi cate Land Rover-e ati vazut in Campionatul National de Off Road... Si intrebati-va si de ce nu sunt, avand in vedere ca participantii si-ar permite si asa ceva. La categoria off road adevarat, Land Rover n-o sa treaca niciodata in fata Toyota, Nissan sau Mercedes G. Dar sa fim seriosi: revista britanica, modele britanice...
    0 1
  • Princedarko
    Land Rover
    Transilvania Adventure Trophy 2005:
    Locul I - Land Rover Defender
    Transilvania Adventure Trophy 2006:
    Locul I - Land Rover Defender

    Nu este vorba de acelas masina si nu zic ca erau modele fara modificari (Heavy duty, ARB etc.. etc..) dar totusi erau land rover DEFENDER...
    0 0
  • gabara cristian
    sal
    o fi buna la catarat munti... dar la sosea.. e varza
    0 0
  • era vb de concursuri adevarate
    dap
    0 0
  • Razvan
    Totusi
    E vorba de o masina care imbina utilul cu placutul se descurca bine si pe sosea isi face treaba si pe munte cred ca asta e ideea,desi daca ar fi sa o incadrezi la o categorie sau alta nu cred ca ar castiga la nici una dar vorba aia britanici tre sa tina cu ai lor
    0 0
  • fratilor
    wow
    Bine ca nu au zis ca hummer e cel mai praf la 4x4 =)) Ziaristii cu "priceperea" lor...cred ca or sa scoata in curand din land rover cea mai rapida masina de curse =)))
    0 0
  • CrisTianO
    Off-road
    Parerea mea e ca tot Land-Cruiser , Pajero si Patrol raman the best pentru off-road!(Toyota rulles) :D
    1 0
  • cristiano
    off-road
    Ba daca voi ziceti ca Range Rover e cel mai bun , Land-Cruiser , Pajero , patrol sau G-klass unde sunt ? parerea mea:intai documentativa nu teoretic ci practic , dupa aceea dati note ;) !!!!
    0 0
  • sa fim seriosi land rover bate toyota si si altceva!!! hai sa fim seriosi ce are daca ii britanic, si il lauda mult da ii si bun in off road.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru