Land Rover pregateste trei facelifturi pentru gama sa de SUV-uri

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.04.2009
Land Rover va dezvalui la Salonul de la NewYork facelifturi pentru modelele Discovery, Range Rover si Range Rover Sport. Noutatea o vor constituie noile propulsoare diesel si benzina.

Land Rover pregateste pentru Salonul Auto de la New York faceliftul modelelor Discovery, Range Rover si Range Rover Sport. Anticipata deja de o serie de zvonuri si fotografii spion, revizuirea celor trei modele reprezinta un prag important pentru Land Rover, care cauta sa isi atraga de partea sa cat mai multi clienti in aceste situatii de criza.

Cu toate acestea, modificarile stilistice si revizuirea listei de dotari vor fi detalii marunte pe langa revolutia pe care constructorul britanic o pregateste in interiorul gamei sale de motorizari. Asemeni majoritatii producatorilor auto, Land Rover incearca sa ofere publicului motoare diesel si benzina mult mai economice.

Ca si in cazul noilor XF si XK, cele trei SUV-uri vor primi o noua generatie a motorului V6 turbodiesel de 3.0 litri, care impresioneaza prin resursele de putere si cuplu: 275 de cai si 600 Nm.

Range Rover si derivatul sau sportiv vor primi sub capota si puternicul motor AJ-V8 Gen III cu injectie directa, care va fi disponibil in varianta aspirata normal si cea supraalimentata.

In primul caz vorbim despre 385 de cai putere si un cuplu motor de 515 Nm, in timp ce versiunea cea mai performanta livreaza 510 cai putere si 625 Nm.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru