Land Rover: Vrem să ne mărim gama şi să intrăm pe segmente noi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.04.2012
Directorul departamentului de design Land Rover a anunţat că marca britanică doreşte să abordeze segmente noi. Declaraţia sa a readus la viaţă speculaţiile privind versiunea cu şapte locuri a lui Range Rover Sport.

Şeful departamentului de design de la Land Rover a confirmat faptul că marca britanică se va extinde pe segmente de piaţă noi. Gerry McGovern l-a dat exemplu pe Evoque, spunând că niciun constructor nu a mai oferit aşa ceva până acum. Declaraţia lui McGovern nu a făcut decât să renască zvonurile privind modele precum "Evoque XL", versiunea de serie a lui DC100 Concept şi versiunea cu şapte locuri a lui Range Rover Sport.

Toate proiectele viitoare de la Land Rover "vor îmbina design-ul inovator cu tehnologie inteligentă", iar McGovern a anunţat dorinţa companiei de a produce modele din ce în ce mai luxoase. Design-ul va fi esenţa viitoarelor modele Land Rover, susţine şeful departamentului de design al mărcii, iar creaţia viitoarelor modele va fi realizată printr-o colaborare extrem de strânsă între echipele de design şi de proiectare. Prin acest sistem, cei de la Land Rover speră să creeze produse mai luxoase în viitor.

În cadrul Salonului Auto de la New York, cei de la Land Rover au venit cu versiunea decapotabilă a lui Evoque. Conceptul respectiv a fost prezentat iniţial la Salonul Auto de la Geneva şi a fascinat publicul prin frumuseţea sa.

Fanii mărcii britanice aşteaptă o versiune de serie a acestui model, iar cei de la Land Rover iau în considerare dezvoltarea unei asemenea vehicul.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • Totul bine si frumos pana o decapotezi,la ce praf avem noi in orase e superb sa mergi cu ea decapotata!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru