Latvala intra in atentia caselor de pariuri

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.02.2008
Dupa victoria in Raliul Suediei, finlandezul Jari-Matti Latvala este cotat cu a treia sansa la titlul mondial in 2008.

Dupa ce a devenit cel mai tanar castigator de etapa din istoria WRC, surpinzandu-i pe toti fanii Campionatului Mondial de Raliuri, tanarul Jari-Matti Latvala s-a transformat dintr-un necunoscut intr-unul dintre favoritii la titlul mondial. Cel putin aceasta este parerea marilor case de pariuri ale lumii, care il crediteaza acum pe pilotul Ford cu sanse serioase la castigarea titlului mondial.

Astfel, desi favoritul principal a ramas Sebastien Loeb (1/4 sanse la castigarea WRC 2008), Latvala este cotat de bookmakeri la cota 1/10, ceea ce inseamna ca fiecare euro pariat pe un titlu de campion al finalndezului i-ar aduce pariorului 10 euro la finalul sezonului. Liderul actual al clasamentului general, Mirko Hirvonen, care a terminat pe locul al doilea atat la Monte Carlo cat si in Suedia, este creditat cu a doua sansa la titlu, fiind plasat intre Loeb si Latvala (cota 9/2).

In continuarea clasamentului bookmakerilor stau Petter Solberg (33/1 sanse la titlu), Dani Sordo (50/1) si Chris Atkinson (80/1).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru