Latvala si Hirvonen se bat pentru victoria in Suedia

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 09.02.2008
Finlandezii de la BP Ford se vor infrunta maine pentru castigarea Raliului Suediei.

Dupa doua zile de competitie in Raliul Suediei, echipa BP Ford s-a instaurat la conducerea singurei etape din WRC care se disputa pe zapada. Latvala si Hirvonen sunt lideri in clasamentul general, iar cei doi finlandezi se vor lupta pentru victoria in etapa.

Hirvonen a reusit sa castige ultima speciala a zilei si s-a apropiat la 49.8 secunde de Jarti-Matti Latvala. Penultima proba speciala de azi a fost castigata de Dani Sordo, lucru care l-a urcat inca o pozitie in clasamentul general, spaniolul de la Citroen ajungand pe 7.

Latvala, in varsta de 22 de ani, este in fata celui mai important succes din cariera, castigarea primei etape de raliu din Campionatul Mondial.

Pozitia a treia in clasament este detinuta de italianul Gigi Galli, care are un avans mai mare de un minut fata de primul pilot Subaru, fostul campion mondial Petter Solberg. Urmatoarele locuri sunt ocupate de Matthew Wilson de la Stobart, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo si Toni Gardemeister.

Ziua de maine anunta o lupta fraticida intre finlandezii de BP Ford pentru castigarea Raliului Suediei.

In ultima zi din Raliul suediei sunt programate 5 probe speciale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru