Limuzinele Mercedes de la summit vor fi vandute

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 02.04.2008
Mercedes va vinde in Romania llimuzinile neblindate folosite la summit-ul NATO de la Bucuresti.

Modelul Mercedes S 500 este una dintre limuzinele neblindate folosite la summit-ul NATO de la Bucuresti.

Dupa terminarea evenimentului acestea vor fi vandute in Romania, cu o reducere de pret in functie de numarul de kilometri parcursi, iar masinile blindate din aceeasi marca vor fi returnate in Germania, intrucat sunt inchiriate.In total, Mercedes a pus la dispozitie 69 de automobile care asigura transportul demnitarilor prezenti la summit.

Flota Mercedes-Benz este formata din 37 de unitati blindate S-Guard si doua unitati blindate E-Guard, precum si din 30 de unitati S 500 4M neblindate. 

Acestea din urma, toate de culoare neagra, urmeaza sa fie vandute prin reteaua de dealeri a Mercedes-Benz Romania, cu o reducere de pret, in functie de numarul de kilometri rulati in aceste zile, estimat de Mercedes-Benz Romania la 500-1.000 km. Pretul unui S 500 4M  depaseste 104.000 de euro, cu TVA inclus, anunta Mediafax.

Comentarii (4)

  • AndreiRN
    Limuzina!!!!
    Unde vedeti voi o limuzina ca eu vad o masina normala.Limuzina este o masina normala alungita prin insertarea unui tronson mai mare in spatele scaunelor din fatza. Cam asa s-ar defini o limuzina peste tot in lumea asta.
    0 0
  • Raspuns
    Insusi numele de "Mercedes S-Klasse" este sinonim cu termenul de Limuzina ;)
    1 0
  • PaRaDoX
    Limuzina
    Man, Mercedesurile de la E class incolo sunt denumite limuzine. Chiar si cand platesti impozitul la ele sunt trecute ca limuzine. Se pare ca termenul Limuzina si-a schimbat sensul.
    0 0
  • limuzina
    bine mah AndreiRN ca nu ai bani de logan si te apuci sa te uiti dupa limuzine,revino la realitate,era mai bine daca scriau ca este o masina de lux?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru