Linia R revine la Volvo!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.06.2007
Desi au renuntat la modelele R, Volvo a reinventat divizia sport prin kituri dinamice adaptate modelelor C30, S40 si V50.

Asa cum v-am anuntat acum cateva saptamani, Volvo a decis sa nu renunte cu totul la versiunile R de performanta si, in locul marcii distinctive R, lanseaza acum o linie distinctiva bazata pe kituri sport. Aceasta se numeste R-Design (imaginatie onomastica debordanta) si este destinata modelelor C30, S40 si V50.

Kiturile se identifica prin logo-ul R-Design prezent in toate zonele cheie ale masinii, prin spoilerele sportive, prin grila metalica cu efect satinat, prin oglinzile retrovizoare de asemenea satinate si prin jantele de 17 sau 18 inch, in functie de preferinte si de fondurile disponibile.

In interior, pachetul R-Design inseamna scaune din piele cu logo-ul embosat, volan din piele, marginea plansei de bord si pedalier din aluminiu. Acelasi material este utilizat din plin pe consola centrala, pe interiorul usilor si pe levierul schimbatorului de viteze.

Comentarii (4)

  • prudentul
    doar pt. C30, S40 si V50 ?
    Pentru S60 nimic ? Hai sa zicem ca S80 trebuie sa-si pastreze imaginea "executive", dar S60 arata cel mai sportiv aspect. Ma rog...

    Din stire rezulta ca "kiturile sport" se rezuma la logo-uri, grile satinate, jante, logo embosat pe pielea scaunelor, pielicica pe volan si...pedalier din aluminiu. Despre performante marite, nimic. Apoi, in precedenta stire toata chestia asta se numea R-Line, nu R-Design.
    0 0
  • ...
    lumea nu gandeste volvo ca marca sport. se axeaza gresit, incearca ei sa schimbe imaginea ca sa le mai cumpere si tinerii. din nefericire tot o marca pentru peste 40 ani ramane.
    0 0
  • nu neaparat o masina pt peste 40ani ...ci una pt cei care stiu sa aprecieze o masina exceptionala din toate standardele
    volvo si saab rulz!!! ...defapt mie-mi plac suedezii in tot ce fac (SK-gaming mai ales :x :)) )
    0 0
  • da
    si mie !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru