Volvo dezvolta R-Line, divizia proprie de performanta

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.06.2007
Suedezii de la Volvo au renuntat la versiunile "R" ale modelelor sale dar apeleaza la kiturile "R-Line" pentru a compensa pierderea.

Acum cateva luni, va anuntam ca Volvo vrea sa renunte la divizia sa de performanta "R". Ei bine, zvonurile s-au adeverit. Insa doar partial.

Asta pentru ca, desi nu va mai exista "R", va exista in schimb "R-Line". Practic, Volvo a gandit o strategie similara celor adoptate de Audi si BMW prin cunoscutele lor "S-Line" si "M-Sport", suedezii gandind un pachet special de performanta. Prin acesta vor fi prezentate ultimele creatii in domeniul motoarelor dar si kituri speciale exterioare destinate modelelor de serie Volvo.

Se pare ca primul model destinat prepararii tehnico-estetice este S40. Aveti in imaginile alaturate primele fotografii-spion cu S40 R-Line. Cel mai probabil, prima aparitie oficiala a acestuia va avea loc la Frankfurt, peste trei luni.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru