Linii comune pentru hibrizii Toyota

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.10.2007
Viitoarele generatii de hibrizi de la Toyota vor avea modele care vor semana intre ele. Toyota uniformizeaza astfel liniile gamei "verzi".

Toyota a anuntat ca va uniformiza liniile intregii sale de vehicule hibride pentru ca acestea sa devina mult mai usor de recunoscut si de plasat in "linia verde" a constructorului japonez. Schimbarea se va face odata cu lansarea noii generatii Prius.

Toyota a lucrat asiduu in ultimele luni la noile forme, care se pare ca sunt aproape de definitivare. "Am ajuns deja la un fel de ipoteza de design pe care ne-ar placea sa o utilizam insa vom fi nevoiti sa stim daca noul design va fi acceptat de piata", a declarat Wahei Hirai, seful de design de la Toyota, intr-un interviu acordat publicatiei Automotive News.

Noua linie are ca baza de plecare actualul Prius, insa beneficiaza de linii aditionale care il fac mai atragator si "perfect echilibrat", cum spune Hirai.

Primele indicii referitoare la viitoarele linii hibride Toyota ne vor fi aratate cu ocazia lansarii lui X/1 Concept, la Tokyo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru