Lista tuturor premierelor din urmatoarele luni

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.04.2008
Automarket va prezinta lista modelelor care in urmatoarele luni vor putea fi vazute si cumparate in showroom-uri.

Urmatoarele sase luni vor fi foarte importante pentru industria auto mondiala si pentru piata europeana. Constructorii de renume ai lumii pregatesc, fara exceptie, lansari europene de piata care mai de care mai asteptate si mai importante pentru marcile respective. Majoritatea acestor modele de generatie noua au fost deja prezentate oficial la saloanele auto de la inceputul anului (Detroit, News York si Geneva), cele mai multe dintre acestea fiind, de asemenea, noi generatii, facelifturi sau vesiuni noi de caroserie.

In lista de premiere pe care compania europeana Eurotaxglass o compune de doua ori pe an, principalele premiere incep inca de la Alfa Romeo, care va lansa in scurt timp Mi.To, modelul de segment B pe care italienii l-au prezentat imediat dupa Salonul de la Geneva. BMW va prezenta X6, crossover-ul care va revolutiona imaginea si perceptia pe care o au clientii marcii. Premierele continua cu faceliftul lui Citroen C3 Pluriel in versiune cabrio dar si cu C4 Sedan in versiune 2008. Foarte interesante sunt aparitiile marcii chinezesti Brilliance, care va lansa trei modele in Europa in urmatoarele luni (coupe-ul BC3 si berlinele BS4 si BS6).

Nu uitam sa trecem pe la Dacia, care va veni in scurt timp cu noul Sandero, hatchback-ul care nu mai are nevoie de nicio prezentare si care are rolul de a reimprospata gama si vanzarile constructorului roman.

Fiat va avea ceva activitate in front prin lansarea de piata a noului Croma, considerat de multi versiunea break a lui Bravo. Ford se bazeaza pe cele patru versiuni ale lui Focus (doua deja lansate - hatchback-ul si sedanul, doua in asteptare - SW si CC) si pe Kuga, crossover-ul asteptat de foarte multi fani ai marcii. Noul Honda Accord va fi un alt punct de interes al urmatoarei perioade, foarte multi asteptand intrarea in showroom-uri a noii generatii, lansate acum o luna la Geneva.

Divizia de lux a celor de la Nissan, Infiniti, reprezinta ea insasi o premiera europeana, modelele cu care marca japoneza va incepe asaltul european urmand sa fie G (in doua versiuni - sedan si coupe) si crossover-ul EX. Dupa succesul gamei cee'd, Kia se bazeaza pe faceliftul lui Picanto si pe versiunea cu trei usi pro_cee'd, care urmeaza sa fie prezenta si in Romania in curand. La Mercedes vom asista la aparitia in showroom-uri a doua modele cu facelift: B-Klasse si ML. Mitsubishi ataca in forta prin versiunea hatchback a lui Lancer iar Nissan pregateste decolarea lui GT-R, o fiara dorita de multi.

Opel ii va delecta pe iubitorii masinilor de oras cu noul Agila si, ramanand pe aceeasi linie, Seat va fi prezent in scurt timp in acest segment cu noul Ibiza.

In timp ce Peugeot va lansa 308 in versiune break, in showroom-urile Skoda va aparea noua generatie a lui Superb, cel mai luxos model produs vreodata de constructorul ceh. Subaru va prezenta in scurt timp primele versiuni de motorizare boxer diesel produse in istoria marcii, cireasa de pe tort fiind reprezentata de noul Forester, a carui lansare de presa a avut loc recent.

La Toyota va aparea noul Land Cruiser in timp ce Volkswagen pare a fi vedeta viitoarelor luni, cu doua lansari de top: Scirocco si VW Coupe. Incheiem cu Volvo, al carui crossover XC60 a facut deliciul celor prezenti la standul suedezilor din Geneva si va putea fi admirat in scurt timp si in showroom-uri.

Comentarii (20)

  • Dagwod
    Frumoase....
    in afara de sandero.....restu sunt frumoase :)
    0 0
  • passat
    passat ul coupe pare sa restabileasca succesul care l a avut cu passat GP (cocosatul, cum ii spun unii). Un coupe cu 4 usi... binevenit pentru multe "activitati" si cu un design destul de placut.
    0 0
  • Mircea Mester
    @zeus
    Multumim pentru atentionare. S-a corectat.
    0 0
  • mitzone
    coupe-u de la vw
    arata bestial ... si sandero pt industria romana o sa fie un succes pt ca nu toti isi permit masini scumpe.. straine... si daca ai grija de ea nu cedeaza usor... exista masini noi de la producatori renumiti care cedeaza imediat dupa ce ies pe poarta fabrici ... sau au defecte din fabrica....o zii faina :)
    0 0
  • pentru Dagwod in cazul in care mai revine
    In afara de Sandero toate sar de 15-18k E-uri. Nu are rost sa incepem disputa :), mai bine sa le vizionam si sa ne bucuram de ele, fie ele romanesti sau straine.
    0 0
  • Scirocco
    ..... in schimb Scirocco..... niciodata. Prototipul era mult mai reusit
    0 0
  • daniela
    scirocco
    mai taceti din gura cei care vb. dacia de rau.. ar trebui sa va uitati ce a fost dacia acum cativa ani.. un nimic.. ar trebui sa fim mandrii ca un model romanesc se vinde atat de bine in strainatate.. eu cred ca lucru acesta are ceva de zis... eu zic ca fracezii au facut inbunatatiri semnificative la Dacia.. dar asa este romanul pt. 8000 de euroi ar vrea un mercedes care costa 70000 de euro..multi carte vb. dacia de rau, ar vrea un logan dar nu i-si permit decat o dacia 1310 si de aceea mor de ciuda.
    0 0
  • Cosmin
    Kia pro_ceed
    Tin sa va anunt ca masina a fost prezentata in Ro pe 28 martie, putand fi gasita deha le ei pe site.Multumesc.
    0 0
  • cristi carei
    lasa
    mai chair nu ce aveti voi cu sandero ?? daca nu va convinee de ea cum arata nu va uitati la ea si luativa masini la mana a douaa datii banii pe cevaa care dupa 2 -3 cu drumurile noastre din romania sunt varza ? dar in schimb cu bani aia iei un sandero nou si mergi fara niki o problme cel putin 5 ani , am un logan are 4 ani si pana akuma nu am avut niki un defect la directie si am cu el facut 300.000 mi de km si e in regim de taxi asa ca las-ti mai moalee si luatii tepe de la nemtii
    0 0
  • cisti carei
    rectificc
    am uitat sa zic 2-3 anii de tras ...cu drumuri....
    0 0
  • xulescu
    superb
    noul superb este intr'adevar ...superb. fara cuvinte.. toate sunt frumoase, le asteptam cu drag.
    0 0
  • ..
    toate sunt misto in afara de pocitania aia de bmw.cea mai tampita idee care au putut sa o scoata pe poarta fabricii.
    0 0
  • nice!
    passat coupe si scirocco arata mortal! si kuga e frumoasa....sunt curios de preturi...
    0 0
  • ....................
    pana nu le vezi pe viu nu cred ca poti spune daca-ti plac or ba, eu am avut pareri diferinte cand ma uitam la poze apoi la produsul brut, apoi mai intervin si gusturile fiecaruia
    0 0
  • Arlequin
    eu
    .e8u cred ca m-as putea obisnui cu oricare.in aprox. 5 minute !!
    0 0
  • Mircea
    Suuper
    Moama!!!suparata rau skoda aia :)chiar ca e Superba!
    0 0
  • simina
    super
    ce nu va place la sandero ca arata foarte bine?zici ca ii golf 5 :p
    0 0
  • Kostynson
    Problema cu Dacia
    Problema la Dacia nu consta in felul cum arata modelele ce ies pe poarta fabricii... (frumoasa masinuta asta), nici ce poate sa faca (pana acum si Logan si Sandero >la design< nu s-au facut de rusine), ci ar fii aceea ca ii pun pe saracii angajati sa munceasca mai mult k sa sporeasca nr de masini produse/an cu celeasi salarii mizere. Francezii - niste kitrosi k de-aia au venit aici.
    0 0
  • ortizz
    o gramada de ...
    o gramada de fomisti care nu au avut bani nici de logan fac acum praf din vorbe sandero ..... ati strans 2000 de coco si v-ati dus la bulgari saraciilor sa luati jafurile lor si acum sandero e naspha frate.... cat de spre noile premiere toate arata f bine dar noua skoda e intradevar SUPERBA !!
    0 0
  • Skoda
    ...este superba, ce mai incoace si-n colo, precum si GT-R-ul de la NISSAN
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru