LIVE FOTO: Formula 3 Britanica, antrenamente 1

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 22.08.2008
Monoposturile din British Formula 3 s-au reintors la Bucuresti. Deocamdata, pentru antrenamentele de vineri.
sdf

Comentarii (5)

  • este prea frumos
    am fost azi la antrenamente si a fost mirific, recomand tuturor sa vina pe circuit sa vada cum e o adevarata competitie motorizata si sa uite de liniute cu pisicute sau drifturi cu loganu
    0 0
  • este prea trist
    97% dintre Bucuresteni isi dau seama ca-i o porcarie. Organizati-l la Baneasa, Mogosoaia, unde toti borfasii si-au facut vile. Contstruiti circuitul acolo daca sunteti adevarati !
    Dar putin va pasa de oameni, este jigodiilor ??
    0 0
  • nimeni
    ...da mha....
    ....tu esti marfa....
    0 0
  • problema este ca romanii sunt tristi.evenimentul in sine nici nu poate fi trist, numa daca nu cumva ti-ai exprimat parerea pe siteul gresit:P
    0 0
  • Vorbe, vorbe
    Pt Jan: crezi ca acest circuit exista in Bucuresti in jurul Casei Popoului de florile marului? Locatia face totul, a doua cladire administrativa din lume dupa Pentagon este o atractie turistica suficient de mare pentru asa ceva. Stii ce vor sa vada prima data turistii straini care ajung in Bucuresti? Exact, ai ghicit, locul unde noi platim niste idioti sa ne fure, adica Palatul Parlamentului. Da, si ei se minuneaza la fel ca si noi, motivele sunt diferite insa :)

    Da, sunt de acord ca sunt problem cu zgomotul pe timpul competitiei, cu copacii, cu traficul, dar cumva astea sunt probleme care apar doar pentru 3 zile. In Bucuresti circula aproape 1 milion de masini zilnic, spatiul verde a fost redus cu peste 75% din 90 incoace iar de trafic..ce sa mai spun: daca oamenii si-ar lasa masinile personale acasa, ar ajunge multa lume cu RATB la timp la munca. Deci, hai sa gandim putin altfel: daca vrem sa ne europenizam, sa umblam la cauza nu la efect.

    HAWGH! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru