LIVE FOTO: Formula 3 Britanica, cursa 1

De Cătălin Dinu
Publicat Sambata, 23.08.2008
Astazi a avut loc si prima cursa a competitiei Formula 3 Britanica, dominata insa mai multe accidente.

A doua zi de la Bucharest Challenge 2008 a consemnat si cursa 1 din Formula 3 Britanica. Pe durata primei curse au avut loc mai multe serii de accidente destul de periculoase, cursa fiind dominata de afisarea steagului galben. Acest lucru a condus la patrunderea safety-car-ului pe pista, timp in care pilotii nu au avut voie sa efectueze depasiri.

Din pacate, prima cursa a Formulei 3 Britanice a fost incheiata prematur, cu aproximativ 4 minute inainte de timpul preconizat, pe fondul multiplelor tururi de circuit efectuate de monoposturi in spatele safety-car-ului. Castigatorul cursei 1 a fost desemnat Brendon Hartley, pilotul de origine neozeelandeza pilotand un monopost Dallara F308 Mercedes HWA. Hartley a castigat cursa 1 din Formula 3 Britanica plecand din pole-position si terminand cu 5.831 secunde in fata urmaritorului sau, Oliver Turvey, un pilot britanic participant cu acelasi tip de monopost.

In mod surprinzator, cel mai rapid tur de circuit a fost inregistrat de Marcus Ericsson, un pilot suedez participant cu acelasi tip de monopost ca si primii doi clasati, insa, care a plecat ultimul de pe grila de start din cauza obtinerii celui mai slab timp in calificari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru