LIVE FOTO: Formula 3 Britanica, primele calificari

De Cătălin Dinu
Publicat Sambata, 23.08.2008
A doua zi de Bucharest Challenge a debutat inca din zori. Monoposturile din Formula 3 Britanica au alergat in calificari.

Spectatorii s-au aratat mult mai interesati de a doua zi a evenimentului Bucharest Challenge. Numarul acestora a fost destul de ridicat chiar de la primele ore ale diminetii. Spre deosebire de editia de anul trecut, Bucharest Challenge 2008 se pare ca a prezentat un interes mai mare pentru locuitorii capitalei.

Unul din cele mai importante evenimente ale diminetii de astazi a fost prima sesiune de calificari in Formula 3 Britanica. Cele 30 de minute de calificari au fost relativ anoste, fara iesiri in decor sau alte evenimente speciale.

Pentru cei interesati, rezultatele oficiale ale primei sesiuni de calificari pot fi descarcate aici . De asemenea, puteti vedea aici cum va arata grila de start a primei curse, care va avea loc astazi de la 16.30.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru