LIVE FOTO: Prima cursa FIA GT, primul spectacol

De Bogdan Mirică
Publicat Sambata, 23.08.2008
Ultima cursa a zilei de astazi a adunat la start cele mai puternice masini din FIA GT. Acestea au oferit un spectacol deosebit.

Apogeul celei de a doua zile de Bucharest Challenge a fost atins in aceasta seara, cand pe circuitul din jurul Casei Poporului s-a desfasurat prima cursa FIA GT. Multa tensiune, motoare turate la maxim, piloti experimentati si multa adrenalina. Acestea au fost ingredientele unei curse perfecte cu cateva iesiri in decor destul de spectaculoase.

Chiar inainte de startul primei curse FIA GT, echipa austriaca Jet Alliance a decis sa isi retraga din concurs ambele masini din motive de siguranta. Aceasta decizie a venit dupa ce unul din bolizii echipei ocupase chiar locul doi pe grila de start. Cursa nu a fost lipsita si de alte evenimente neplacute, o serie de masini implicate in cursa fiind lovite usor. Unii piloti au decis chiar sa continue cursa dupa acestea conditii.

Podiumul din aceasta seara a fost dominat de echipajele care au concurat pe Corvette Z06. Fassler si Deletraz au obtinut locul intai iar Hezemans si Gollin au sosit la numai 0.6 secunde in urma lor. Pe treapta a treia, au sosit, la 23 de secunde in spatele castigatorilor, Bertollini si Bartels.

Maine ne asteapta inca o zi agitata in cadrul Bucharest Challenge, bolizii de Formula 3, cei din FIA GT si Logan-urile urmand sa defileze din nou pe circuitul din jurul Casei Poporului. Ramaneti pe Automarket pentru galerii foto complete si informatii live.

Comentarii (5)

  • bubblegum
    sa-i dam bice ...
    sa iasa fum de la roti ... 1 punct de la mine pentru organizatori, ring-ding-ding wruuummmm :)
    0 0
  • noname00
    Din partea organizatorilor se putea si mai bine, dar dupa experienta de anul trecut, cand nu s-au umplut tribunele chiar cu intrare libera Duminica, ii inteleg si pe ei. Singura chestie care nu mi-a placut deloc o reprezinta gardurile de protectie care apar in orice fotografie, dar aici nu au ce face, sunt obligatorii. Iar de pe peluza "silver" nu se vedea aproape nimic.
    0 0
  • afara
    afara din oras, blocheaza traficul 2 saptamani inainte pt joaca lor, sa le fie rusine autoritatilor.
    0 0
  • Bucharest challenge 2008
    Desi nu are valoare mare aprecierea mea ,totusi va transimit celor de la AUTOMARKET toata stima si aprecierea ca ati transmis detailat aceasta manifestare sportiva,cu atat mai mult ca nu am ocazia de a ma deplasa in capitala,va multumesc si noi succese pe mai depate,cu respect.
    0 0
  • cristi
    @ "."
    tie sa iti fie rusine. defapt la toti cei care va plangeti ca va blocheaza traficul pretios de bucuresti, daca ati fi un pic mai calmi si respectuosi s-ar circula mult mai usor... uitativa in cluj si alte orase din ardeal, trafic mult mai usor desi aglomeratie este. sper ca autoritatile sa nu ia in consideratie boceala voastra patetica "ne blocheaza traficu". da-ti fundu jos din masina si mergi pe jos sau cu bicicleta, metroul nu iti place?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru