LIVE FOTO: Vedete si piloti in Cupa Logan

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 22.08.2008
Cupa Dacia Logan exista doar pentru ca romanii sa aiba un loc de joaca in cadrul Bucharest City Challenge 2008.

Competitiile oficiale de la Bucuresti au debutat vineri cu prima sesiune de antrenamente in Cupa Dacia Logan, o intrecere inventata pentru ca programul City Challenge '08 sa nu ramana gol. Tocmai de aceea, circuitul bucurestean a gazduit demonstratii de forta ale unor piloti in mare parte de ocazie, lista celor care participa in Cupa Dacia Logan fiind ingrosata de vedete TV sau politicieni care au devenit peste noapte piloti cu licenta.

Este adevarat, in randurile participantilor la Cupa Logan intra si oameni pentru care motorsportul este mai mult decat o pasiune. Pana una-alta, lista de 29 de piloti care au intrat in antrenamentele libere de astazi incepe, in ordinea timpilor, cu cei pentru care motorsportul nu este o joaca si se termina cu cei pentru care participarea in competitie inseamna exclusiv imagine.

DESCARCA AICI Clasamentul final al Antrenamentelor 1 in Cupa dacia Logan

 

Comentarii (6)

  • sant curios ce motoare au pe Logan , ca curba pe 2 roti e " din fabrica "
    0 0
  • stie careva care sunt procedurile pentru a deveni pilot cu licenta...ma refer in cazul "muritorilor de rand", nu a vedetelor
    0 0
  • ..nasol...
    ...mai fratilor!..tipu' ala care se tot baga in fata,si in seama!, peste tot, da' aci e pe locu' 19, nu e tov. Ponta de la pcr,pardon!,psd?..or,s-antors lumea cu susu-n jos si prostii clasei sunt favorizati?..ce naiba,ca ma dezabonez mintenas de la voi!!
    0 0
  • andrei
    @raaul
    ACR-ul face scoala speciala pentru asa ceva... te va costa 2000 lei si vei putea participa si la cupa Joe
    0 0
  • Daniel
    Reclama
    Pardon, asta este o reclama la Dacia, auzi, Cupa Logan!!! trebuia interzisa aceasta cursa de Dacii! pai vad ca azi am primit numai noutati cu Dacia Suv si Cupa Logan! chiar, se platesc anunturile astea? Doua intr-o zi! e prea mult ...
    0 0
  • clarkson
    @Porta - Ponta
    Victor Ponta a fost copilot pe Logan si in Raliul Sibiului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru