Loeb a abandonat in Suedia

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 08.02.2008
Accidentul din PS4 l-a determinat pe campionul mondial sa abandoneze in Raliul Suediei.

Raliul cu numarul 100 din cariera cvadruplului campion mondial, Sebastien Loeb, s-a dovedit a fi unul cu ghinion. Francezul de la Citroen a abandonat acesta zi de competitie din cauza avariilor inregistrate in timpul specialei cu numarul 4. Loeb s-a rostogolit cu Citroen C4 WRC intr-un viraj si a fost nevoit sa forteze peste limite ambreiajul pentru a repune masina in miscare.

Patru mecanici s-au ocupat circa 15 minute de masina echipajului Loeb/Elena, dar n-au putut decat improviza unele reparatii minore la ambreiaj si la pompa de apa. Loeb a plecat din service ingrijorat de starea masinii, iar dupa 10 km a fost nevoit sa traga pe dreapta si sa abandoneze. Francezul va folosi regula Superrally pentru a putea lua startul maine in Suedia.

Comentarii (4)

  • BOGDAN
    WRC
    AM SI EU O INTERBARE VOI LUATI STIRE DE PE WRC.COM O TRADUCETI SI APOI O POSTATI :)) PAI BINE BAGATI SI CEVA DE LA VOI CA STIRE A ASTA AM VAZUT-O PE SITE
    0 0
  • Andrei
    WRC
    Bogdan dar poate altii nu se uita pe wrc.com si se uita aici.
    0 0
  • ShArKy
    @Bogdan
    dar stirea asta nu o gasesti numai pe wrc.com :))
    0 0
  • bogdan
    WRC
    cine e fan adevarat acolo se uita
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru