Loeb revine in forta in Suedia

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 09.02.2008
Loeb si Sordo si-au impartit victoriile in probele speciale de astazi. Latvala si Hirvonen conduc la general.

Ziua de astazi din Raliul Suediei a inceput cu o revenire a pilotilor Citroen. Cele trei speciale disputate pana in prezent au fost impartite de Sebastien Loeb (castigator in PS9 si PS11) si Dani Sordo (castigator in PS10).

Campionul mondial, Sebastien Loeb, a folosit regula Superrally pentru a putea concura pe probele speciale din Suedia, dupa abandonul de ieri. Loeb a impus ritmul pe specialele Vargasen 1 si Horrsjon 1. 

Proba speciala cu numarul 12 (Horrsjon 2) a fost anulata din cauza vremei neprielnice, topirea zapezii afectand suprafata de rulare.

In aceste conditii, pilotul secund de la BP Ford, Jari-Matti Latvala, continua sa conduca la general chiar daca timpii inregistrati dimineata au fost sub asteptari. Coechiperul sau, Mikko Hirvonen a reusit sa se  apropie de tanarul finlandez la 53.9 secunde. Gigi Galli s-a pozitionat pe 3, la 1:22.3 de lider, italianul fiind urmat de Petter Solberg si Matthew Wilson. Henning Solberg, fratele lui Petter, a iesit in decor in PS10 si a pierdut cateva minute.

Dani Sordo a urcat la general pe locul  8, chiar daca a plecat in Suedia cu o penalizare de 5 minute.

Nr      Pilot
Echipa
Dif.sec.
 1  J. Latvala BP Ford
      - 
 2   M.Hirvonen BP Ford
     53.9
 3  G.Galli Stobart
 1: 22.3
 4  P.Solberg Subaru
 2: 34.0
 5
 M. Wilson
Stobart
 3: 57.7
 6  A. Mikkelsen
       -
 4: 23.7
 7  H. Solberg
Stobart
 6: 09.9
 8  D.Sordo Citroen
 6: 53.0

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru