Lumma recidiveaza cu noul BMW M3 E92

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.06.2007
Tunerii de la Lumma au avut grija de noul BMW M3 E92. Modelul de performanta s-a ales cu un look mult mai agresiv.

Dupa succesul de care s-a bucurat CLR RS, creatie bazata pe Seria 5 de la BMW, Lumma a recidivat. De aceasta data este vorba despre proaspat lansatul BMW M3 E92.

Casa de tuning germana nu a emis inca un comunicat de presa oficial al modelului dar din informatii apropiate Lumma, M3 va fi echipat cu jante din aliaj de 20 de inch si va dispune de un nou spoiler posterior cu prize largi de aer. Fibra de carbon nu lipseste ea fiind folosita din abundenta pentru portbagaj.

Detalii asupra motorului nu au fost oferite insa este de asteptat ca mecanicii Lumma sa stoarca mai multa putere din propulsorul V8 de 4.0 litri si 420 de cai putere.

Comentarii (8)

  • Northern NIGHTMARE
    lOCALIZAREA PORTBAGAJULUI
    Portbagajul SPATE (mai sa fie!)are oare mai multa fibra de carbon in compozitie decat...CAPOTA portbagajului FATA sau alte subansamble si componente ale modelului prezentat!!! Vorba aia: "cat o fi el de tunat, da tat nu poate avea DOUA PORTBAGAJE!!!??? Sau mai stii: poate ca are...See you soon and take good care, you are in big trouble...
    0 0
  • tare
    ...de critici e plina lumea... ce sa zic..masina e tare .. vreau si eu una :)))
    0 0
  • flaviu
    :)
    shi uite cum se poate strica frumusetze de m3...
    0 0
  • jantele fac tot farmecul
    0 0
  • wrctheo
    mr. flaviu
    Este vorba de gusturi, ia-ti mataluta un E92, si ori il lasi asa...ori ii pui si tu "neste muzikie, d'aia sony explode":p si "neste bare de la Vitan, ca sa dea mai bine prin cartier, la pustoiace"..Lumma este o casa de tunning afiliata unor organizatii mondiale in ceea ce priveste tunningul. Toate piesele facute de ei, nu numai ca nu sunt pe gustul tau, dar trebuie sa treaca si anumite teste de securitate, ISO samd.

    E vorba de un exercitiu de stil...care poate fi cumparat..:D

    See ya
    0 0
  • Nu imi place
    Pur si simplu nu e pe gustul meu.Prefer cea de serie.
    0 0
  • senzational
    Arata excelent, dar din pacate probabil pretul il va depasi pe cel al unui Gallardo. Si din pacate cu garda asta la sol, in Romania nu am unde sa ma misc, decat pe peluza din fata garajului :)
    0 0
  • prudentul
    jante
    Jantele sunt super, dar cauciucele de pe ele sunt tare subtiri. Imi pare rau, dar prefer cai-putere in minus si ma putine vibratii la fundul meu. Vreau confort, nu am nevoie de consiliere psihiatrica dupa 300 km parcursi din cauza zgaltzaielilor la greier...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru