Lupta globala impotriva pieselor contrafacute

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 03.05.2007
Europa, Sua si Japonia s-au aliat in scopul de a lupta impotriva traficului cu piese si componente auto contrafacute.

In scopul de a contracara traficul cu piese auto contrafacute, Alianta Producatorilor de Automobile din Europa (ACEA) a semnat un parteneriat cu institutia similara din Japonia, JAMA.

Traficul cu piese auto contrafacutre afecta ambele institutii, in plus, aceste piese reprezinta o problema pentru consumatori deoarece nu au acelasi grad de fiabilitate ca si componentele originale.

Dezvoltarea acestui fenomen devine ingrijoratoare pentru fabricantii de componente, care pierd mult din piata deoarece pretul pieselor contrafacute este mult mai mic decat al pieselor originale.

Semnarea acestui acord intre partea europeana si cea japoneza a sensibilizat participarea si institutiei similare de pe continentul nord-american. Astfel, cele trei institutii au format o alianta multiraterala prin care vor lansa o campanie la nivel global impotriva traficului cu piese auto contrafacute.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru