Magna Steyr va produce Fiat 500 Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.08.2008
Fiat a anuntat oficial ca Magna Steyr va furniza tehnologia si materia prima pentru productia noului 500 Cabrio.

Fiat pregateste o derivatie pentru micul 500, modelul de oras fiind in prezent cel mai de succes produs al constructorului italian in Europa. Italienii vor crea o versiune decapotabila pentru 500, de a carei productie se va ocupa Magna Steyr.

Asamblarea se va desfasura tot la uzina Tychy din Polonia, locul unde iau nastere in prezent toate exemplarele minionei. Divizia Magna Car Top Systems a castigat contractul oferit de Fiat pentru productia unui acoperis textil destinat lui 500.

Informatia publicata astazi nu face decat sa confirme faptul ca viitorul Fiat 500 Cabrio nu va dispune de un acoperis retractabil propriu-zis. Modelul va pastra astfel traditia vechiului 500 si va fi echipat cu un acoperis textil fixat pe aceeasi montanti, nemodificati. Acest tip de acoperis "transformabil" nu va creste foarte mult pretul versiunii cabrio si masa totala a masinii.

Acordul dintre cele doua companii nu este primul de acest gen, Fiat si Magna colaborand pentru dezvoltarea actualului Bravo.

via | AutoBlog

Taguri: 500, Fiat, Magna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru