Mahindra se intereseaza de preluarea Chrysler

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.11.2008
Cerberus incearca cu orice pret sa vanda Chrysler. Dupa episodul Hyundai intra in scena un nou actor: Mahindra.

Disperare mare la Cerberus care cauta de zor un cumparator pentru Chrysler. Dupa ce saptamana trecuta va anuntam ca Hyundai ar putea fi interesati de o eventuala preluare a grupului american, constructorul coreean a dezmintit aceasta informatie in cursul acestei saptamani.

Cerberus se vede astfel nevoit sa isi incerce norocul in alta parte, cel mai probabil cu Mahindra. Indienii nu vor fi insa de acord sa preia intreaga mostenire Chrysler, Cerberus fiind practic obligat sa vanda pe bucati conglomeratul american. Mahindra ar urma sa fie interesati doar de brandurile Jeep si Dodge, pentru care se pare ca au suficiente lichiditati.

Prin aceasta mutare, Mahindra ar putea sa se bata de la egal la egal cu rivalii de la Tata, care au intrat in atentia tuturor dupa preluarea Jaguar si Land Rover. O preluare a celor doua grupuri Chrysler i-ar putea aduce pe cei de la Mahindra mai aproape si de o patrundere in forta pe piata americana.

via | Autoblog  

Comentarii (1)

  • ...
    te apuca rasu'. Industria americana ori numai exista (importuri china) ori e a altora :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru