Mai aproape de Aero-X

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 09.03.2006
Unul dintre cele mai interesante site-uri dedicate prezentarii exclusive a unui model este cel construit de echipa de promovare Saab. Subiectul este noul concept Aero-X, prezentat recent in Elvetia.

AUTOMARKET v-a prezentat saptamana trecuta una dintre atractiile majore ale Salonului Auto de la Geneva. Saab Aero X a primit laudele publicului, astfel ca cei care se ocupa de imaginea constructorului suedez (sau putem spune mai degraba suedezo-american?) au decis sa faca un pas inainte.

Asa s-a nascut site-ul de prezentare a conceptului, o pagina web care se apropie foarte mult ca design de insusi Aero X. In primul rand, sa spunem ca site-ul respectiv este bine ascuns de GM pe site-ul american Saab (gurile rele ar putea spune ca aceasta abordare urmeaza linia de promovare a marcii). Chiar si aici, pentru a ajunge la adresa respectiva trebuie sa cautati link-ul in subsolul paginii. Si e pacat. Pentru ca pagina web de prezentare a conceptului este intr-adevar senzationala. O puteti accesa direct aici.

Pagina este construita intr-o atmosfera misterioasa care invaluie noul concept. Va trebui sa va obisnuiti cu ineditul sistem de navigare: va puteti deplasa in jurul modelului cu ajutorul cursorului de la baza paginii.

In plus, pentru detalii (de asemenea 3D) se acceseaza “zonele focus” care apar in timpul navigarii. Toata aceasta poveste se deruleaza cu ajutorul unor efecte cinematice reale si al animatiilor fluide.

Pentru cei interesati, site-ul ofera o rubrica de specificatii tehnice si una de download, unde gasiti atat imagini cat si filme cu noul concept Saab.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru