Mai multă putere pentru versiunea americană a lui Abarth 500

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.05.2011
Modelul de performanţă va putea oferi 175 de cai putere şi 230 de Nm în versiunea destinată Statelor Unite. Modelul va fi modificat şi la nivel de siguranţă, pentru a îndeplini normele NHTSA.

Esential

175 de cai putere va avea versiunea americană a lui Abarth 500.

Fiat se pregăteşte să lanseze şi în Statele Unite versiunea de performanţă Abarth a micului 500. Potrivit unor surse din interiorul Chrysler, versiunea destinată americanilor va fi cu mult diferită de cea europeană, constructorul italian urmând să modifice Abarth 500 pentru a putea trece de testele de siguranţă, mult mai stricte dincolo de Ocean.

Fiat şi divizia sa sportivă vor opera modificări şi sub capotă, acolo unde clienţii vor primi un turbocompresor mai mare, capabil să urce puterea micului motor 1.4 MultiAir până la 175 de cai putere şi 230 de Nm. Aportul de resurse va fi completat de o serie de modificări ale trenului de rulare.

Fiat va instala şi noi scaune faţă, care să înlesnească accesul pe bancheta spate, va monta comenzi pentru pilotul automat pe volan şi va modifica poziţionarea montantului anterior pentru a îndeplini normele desiguranţă cerute de NHTSA.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • Americanii au parte de tot ce e mai bun. Europeanul e mai fraier....
    10 0
  • Alex Radoi
    @500
    La fel si cand vine vorba de haine, calculatoare (cum se face ca un acelasi model de laptop al unei marci pentru Europa e "Made in China"iar pe piata americana se vinde "Made in Japan?!?), suplimente nutritive etc. etc. Trist, dar adevarat...:(((
    7 0
  • AndreiRN
    Piata USA
    Mai buna calitatea dar si mai ieftin vine la noi.
    0 5
  • @AndreiRN
    @AndreiRN
    Gresit , la americani e mai ieftin
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru