Mansory personalizeaza Aston Martin DB9

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.01.2008
Casa de tuning Mansory a pregatit un pachet special pentru versiunile coupe si cabrio ale modelului Aston Martin DB9.

Esential

20 de inch este diametrul jantelor pe care Mansory le-a instalat pe ambele versiuni ale modelului Aston Martin DB9.

Casa germana de tuning Mansory a pregatit un nou pachet de accesorii pentru versiunea coupe si cabriolet a modelului DB9.

Pentru a personaliza exteriorul, tunerii de la Mansory au apelat la un spoiler frontal nou cu o grila inferioara inserata in acesta, la un nou set de proiectoare si lumini de drum, la praguri laterale cu prize de aer din fibra de carbon, asemeni deflectorului spate. Aceste modificari sunt completate de pachetul de accesorii cromate, insertiile de aluminiu si fibra de carbon.

Si in materie de performante pe sosea cele doua versiuni "ingrijite" de Mansory incearca sa se ridice peste standardele versiunilor de serie. Tunerii germani au echipat sportivele cu un pachet de frane Brembo cu discuri ventilate, gazduite de jante de 20 de inch din aluminiu. Suspensiile coborate si prizele de aer instalate pe capota completeaza aspectul agresiv dar au si o latura functionala.

La interior, pasagerii vor fi tratati cu o tapiserie din piele Alcantara, insertii din lemn si fibra de carbon dar si un set de pedale din aluminiu.

Mansory nu a oferit inca detalii despre pretul pachetului creat special pentru Aston Martin DB9 Coupe si Volante.

Comentarii (1)

  • volante
    Volante e incredibil....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru