Marchionne: "Fiat nu va părăsi Italia"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.11.2010
Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat, a declarat în cadrul unei întâlniri cu Ministrul Economiei şi Dezvoltării că brandul pe care îl conduce nu va părăsi Italia.

La începutul acestei săptămâni au existat zvonuri conform cărora liderii Grupului Fiat doresc ca în următorii ani să investească sume importante în afara hotarelor Italiei. Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat, a dorit să clarifice această problemă în cadrul unei întrevederi cu Paul Roman, Ministrul Economiei şi Dezvoltării.

"Nu am ameninţat niciodată că vom părăsi Italia. Am afirmat faptul că fără pierderile înregistrate la noi în ţară, Fiat ar fi ajuns mult mai sus", a declarat directorul italienilor. Întâlnirea cu Ministrul Economiei şi Dezvoltării a fost precedată de vizita lui Sergio Marchionne la Palatul Chigi, unde a fost întâmpinat de Silvio Berlusconi, premierul Italiei, şi de Gianni Letta, subsecretarul de stat al guvernului italian.

La finalul zilei, CEO-ul Fiat a făcut publice ultimele date care vin de pe piaţă. Constructorul italian a înregistrat o scădere de 39 de procente în ceea ce priveşte înmatriculările, şi a suferit un declin general al sectorului care se ridică la 28.2%.

"Nu este nimic anormal. Aceasta este direcţia pe care piaţa o urmează în 2010 şi în 2011. De vină sunt stimulentele oferite de guvern", a delcarat la finalul zilei Sergio Marchionne.

Via | Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru