Maserati e pe profit pentru prima data dupa 1993

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.08.2008
Dupa ce a incheiat anul trecut pe profit, primul trimestru din 2008 a adus cu sine cifre optimiste pentru Maserati.

Esential

8000 de modele in toata lumea. Aceasta este tinta de vanzari Maserati pentru 2008.

Maserati a anuntat ca primul trimestru al acestui an a fost incheiat pe profit pentru prima data de la intrarea marcii in portofoliul Grupului Fiat (1993). Conform oficialilor marcii italiene, Maserati a reusit sa inregistreze un profit de 10 milioane de euro in Q1 al 2008, in conditiile in care anul trecut, in aceeasi perioada de timp, Maserati a pierdut un milion de euro.

Vanzarile au crescut si ele simtitor, prognoza pentru 2008 fiind una optimista: de la 3000 de masini vandute in 2003, Maserati a vandut in 2007 7750 de unitati, in timp ce anul 2008 va aduce cu sine 8000 de noi posesori ai modelelor Tridentului.

"Suntem reprezentati in 59 de tari si vom introduce doua noi modele in acest an, GranTurismo si Quattroporte S, care vor fi principalele atractii ale standului nostru la Salonul de la Paris in 2 octombrie. Maserati este o marca foarte sanatoasa in momentul actual. vanzarile cresc pe toate pietele. Suntem foarte multumiti sa vedem ca ne dezvoltam invers fata de curentul actual in industria auto", spune Luca del Monte, directorul de comunicare al Maserati.

via | Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru