“Masina de vis” este Lamborghini!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 15.12.2006
Lamborghini Gallardo Spyder a primit premiul "Masina de vis a anului 2006" din partea unui juriu Top Gear.
Titlul "Masina de vis a anului 2006" oferit de Top Gear a fost primit de modelul italian Lamborghini Gallardo Spyder.

Prezentatorii TV, Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond impreuna cu editorialistul Michael Harvey si alti jurnalisti de la revista Top Gear au reprezentat membrii juriului care a ales castigatorul din acest an. Distinctia i-a fost inmanata lui Stephan Winkelmann, presedintele Lamborghini.

Gallardo Spyder, propulsat de un V10 de 520 de cai, a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt in toamna lui 2005. La un pret de circa 200.000 de euro, Gallardo Spyder pare a fi intr-adevar o masina de vis pentru multi dintre iubitorii lumii automobilistice.

Comentarii (22)

  • Deevylls
    Masina de vis
    As tinde sa cred ca totusi acest tron il detine Ferrari si nu Lamborghini.
    Juriul trebuie sa fie oamenii de rand la asa ceva!
    1 1
  • Superstar DJ
    masina de vis...
    ahhhh ce?Ferrari trebuia sa ia premiul domnule?mai viseaza...Lamborghini este mult mai tare si mai frumos si mai sportiv si mai rapid ca Ferrari asa ca shhht...tu faci ca "taranii" aia din RO care cred ca BMW face cele mai rapide masini cand defapt Audi i-a devansat de mult timp la fel cu Lamborghini face praf si pulbere Ferrari...dar ce sa vb cu un impatimit al porcariilor cu tractiune spate NEEFICIENTA,PROASTA,SUPRAVIRATOARE,ARZATOARE DE CAUCIUCURI SI SLABA PE CIRCUIT!!!Ahhh...de ce au luat foc 2 Enzo si una a fost facuta praf?De bune ce sunt!Cate cazuri de Lambo ai vazut tu la tv ca ardeau si cate Ferrari?Ferrari aproape in fiecare saptamana, Lambo extrem de rar...si Ferrari mai are pretentia ca Enzo e limited edition si ca e un SUPERCAR ADEVARAT...vrajeala...cand o sa ajunga Ferrari mai tare ca Lamborghini inseamna ca va ajunge si BMW mai rapid si mai sport ca Audi...adik la anu si la multi ani...
    2 0
  • Andrei Tm
    replica la Superstar DJ
    Incep aceste randuri prin a te felicita pentru crezul tau referitor la Lamborghini, intr-adevar in opinia mea este mai tare ca si Ferrari, mult mai exclusivista, insa referitor la faptul ca BMW este mult mai slaba ca si Audi tin sa-ti spun ca te inseli amarnic... am observat ca dupa tine tractiunea face tot la o masina. De motoare ai auzit, de tehnologia motoarelor, de 6 cilindri in linie ai auzit(foarte premiate de altfel)
    1 0
  • "masina de vis"
    nu inteleg de ce ar fi lambo sau ferarri masina de vis?!! Poate ca eu vreau LUX, iar lambo este praf, pe langa ce ofera....sa zicem un Rolce Royce, Maybah etc.
    0 1
  • jara26
    masina de vis
    pt lootz, in primul rand invata sa scrii "Maybach" si nu Maybah, "Rolls Royce" si nu Rolce si pe urma sa vorbesti tu de masini!!! Un vot si de la mine pentru Lamborghini (personal as fi ales Murcielago LP640 Spider decat Gallardo)!
    0 0
  • COSMIN
    LAMBURGINI
    LAMBURGHINI E O MASINA FOARTE FRUMOASA SI FOARTE PUTERNICA SI FOARTE RAPISA
    0 0
  • COSMIN COJOCARU
    BMW
    BMW ESTE APROAPE CE MAI TERE MASINA DE PE PAMZNT ARE PESTE 500 CP SI ARE O ITEZA DE 330 KM ESTE CEA MAI ATRE
    2 0
  • TRABANT
    bai "masina de vis"
    bai smechere..te dai mare cunoscator dar de la rpima vedere se observa argumentele pe care le dai..."NEEFICIENTA,PROASTA,SUPRAVIRATOARE,ARZATOARE DE CAUCIUCURI SI SLABA PE CIRCUIT!!".. "neeficienta" tractiunii spate face face masinile cu asemenea tractiune sa reziste cu cel putin 150 000 km mai mult decat cele cu tractiune fata datorita simplitatii suspensiilor, astfel crscand durabilitatea masinii si a pieselor de articulatie a rotilor care se schimba cat mai des....asta ca sa nu mai zic de faptul ca se simt mult mai bine pe durm..desigur acum daca esti o muiere proasta la volan..probabil cum te comporti tu in trafic...da..atunci nu merge ca intri in stalp cu ea sau iesi de pe carosabil..SI ORICUM...GUSTURILE NU SE DISCUTA...prefer ferrari...doar pt ca imi place mai mult...nu ca e mai bun sau mai prost...SI INCA CEVA...PUN PARIU PE CE VREI TU CA NU AI CONDUS PANA ACUM UN BMW...DE PESTE 2L...VISEAZA IN CONTINUARE AMATORULE
    0 0
  • adisor
    "masina de vis"
    gallardo spider e masina mea de vis...as da orice sa o am....ferrari vs lamborghini (nu cred ca are ferrari vreo sansa)
    0 0
  • vreme vasile
    lamburghini
    cel mai tare bolid p care l-am vazut pana acuma e tare d tot
    0 0
  • Cel mai tare...din parcarea go
    D la Cluj
    Mai ce porniti sunteti unii contra altora...sincer nu poti face comparatie dintre un Gallardo si un Enzo. Fiecare are puterea sa si de aceea ati face bine sa le comparati Enzo cu Murcielago si Gallardo cu 340 sau 599. La puteri echivalente, ma refer. Si mie imi plac cateva modele de la Ferrari (Enzo, 340 si 599) dar asta nu inseamna ca nu pot fi mai "bune" niste Lambo. Noi astia amarati care nu ne putem permite decat eventual un BMW super-second-second-second hand, nu putem vorbi nimic. Nici daca intra pe forum unul la care taticul e Patriciu sau Tiriac & co, si nici macar acela nu poate vorbi, caci tre sa fi profi cand conduci asa masini. Nu te porti ca si cu un Tico sau Matiz, CACI NU SE COMPORTA LA FEL.

    O masina buna in conceptul meu (gusturile nu se discuta, de aceea nu exista un standard stabilit de un for international care e cea mai buna masina) o super masina ar trebui sa se conduca ca si cea mai rafinata masina de oras si sa aiba cea mai fulminanta acceleratie, toate acestea la un consum mic de carburant, poate chiar carburant eco.

    Si BY THE WAY, PENTRU TOTI CEI CARE SE DAU MARI CUNOSCATORI DE MASINI SI TEHNICA: Ia mai faceti si voi o facultate TEHNICA si AFLATI ca ORICE, am zis ORICE, masina SUPERSPORT(de strada sau circuit) ARE TRACTIUNEA intotdeauna SPATE, uneori integrala (la unele modele). Asta asa ca sa cunoasteti si voi deoarece e demonstrat prin calcule ca centrul de greutate al masinii e deplasat in spate la accelerarea acesteia si deci rotile din spate au aderenta si cuplul cel mai bun.

    POti tu sa fi sustinatorul oricarei firme sau marci, sau oricarei ligi de fotbal sau nu mai stiu ce sport, poti sa crezi ce vrei, daca aduni destui cat sa creada la fel ca si tine, lumea va desemna doar lucrul acela care-ti place tie ca fiind super bun, nu conteaza ca e de tot beep-ul. Uite de exemplu mie nu-mi plac deloc masinile Pagani (Zonda sau care or mai fi)- sper ca le-am scris corect. Sau ce sa mai zic ca la Ferrari F40 ca maner de deschis usa UN CABLU AMARAT. Nici macar aurit sau cromat sau mansonat, ca sa-ti dechizi portiera. Sa nu mai zic de cat de incomod stai in scaune...Si toata asta la nu stiu cate sute de mii de euro.

    Deci si in concluzie, Gallardo spider, e asa si asa, de fite in oras, poate mai rapid decat orice BMW al unor frustrati de romani care nu au cunoscut dupa revolutie decat trei masini: BMW, Mercedes si Ferrari, restul pentru ei nu conteaza de limitati ce sunt.
    Salutare si s-auzim de bine
    0 0
  • blablabla
    zaza
    lexus si bugaty veyron
    0 0
  • andrei
    lol
    ce romani idioti, va dati cu parerea ca niste experti, ca ciobanii care se cearta pt oile pe care nu le au, pt cine stie fabula... in loc sa spuneti pur si simplu parerea trb sa va certati.. Superstar DJ esti un idiot notoriuprostia tipic romaneasca...
    0 0
  • masina perfecta
    Este R8 din toate punctele de vedere ca si consum si putere ce mai este o masina supersport si ai tot ce iti trebuie in romania. Iati un veron, enzo, lamborghini, sau un porche si dule in italia pt o revizie sau doamne fereste un accident,(sau daca esti un carlan de ala ai sa o duci la un butic unde te asteapta nea titi sa puna ranga pe ia specialist in masin scumpe. LOL>)))
    0 0
  • Aici discuta doar magnatii cu parcarile pline de Bugatti?
    De fiecare data cand citesc cate un articol de aici si vad commenturile unora, ma uimesc cu cata ''inteligenta'' se trateaza ideea desbatuta. Si din cate vad aici, unii chiar stiu ce vorbesc, aceia care si-au luat Lamborghini pentru ca Ferrari este un ''Jaf'', sau conduc Logan, pentru ca, consuma mai putin decat un Enzo....Domnilor, aveti prea mult timp liber sa inventati tampenii cu care va afisati pe internet. Lamborghini nu va ajunge NICIODATA la nivelul Ferrari, nici in motorspoprt, nici in design sau pret, nici in preferintele adevaratilor cunoscatori (adica, cei cu bani, si care poarta costum si cravata cand le conduc) Daca va amintiti, Lamborghini a aparut dupa Ferrari, asa cum , apar acum masini care zic ca sunt mai rapide si mai puternice decat Bugati Veyron. Daca sunt asa tari, de ce nu au fost primii? De ce incearca toata lumea sa ii bata pe ei la vanzari si inovatii, de ce Lamborghini face o masina care sa fie mai tare decat FERRARI? De ce nu e invers? Mai calmati-va cu afirmatiile referitoae la tractiune si cai putere si tehnologie, ca sigur nu le-ati dedus singuri, ci doar citind o revista sau commenturile altuia de pe alt site.
    0 0
  • cea mai tare masina
    bmw
    Cea mai mistou masina este bmw cel mai rapid ,bmw are 730 cp si o viteza de 363km.Asa ca e mai bun decat un lamborghini si un ferrari
    0 0
  • bolidul
    bmw
    ce oameni prosti bmw-ul este printre cele mai tari masini si face un lamborghini fara efort
    0 0
  • Rivaldo
    lambo
    Lamborghini este peste ferrari!!!!
    0 0
  • Rivaldo
    pt cel cu bmw
    BMW! Se pare ca tu nu stii nimic despre lamborghini! Viteza de 363 km/h a fost de mult depasita de lamborghini! Documenteaza-te si ai sa vezi! Lamborghini Diablo Coatl acceleratie 3,54 sec de la 0-100 km/h, viteza maxima 390 km/h
    0 0
  • LAMBO THE BEST
    lamborghini EROS-285 KM/H
    0 0
  • lamboghini
    fratilor tot motoarele raman mai tari !!!!
    0 0
  • marius
    masina
    eu sunt de parere ca lamborghini este cea mai tare masina din lume ea nu este pe locul 13 ci este dupa parerea mea cea mai tare masina si as vera sa citesc pagini de internet care sa spuna ca lamborghini este pe locul 1 si in plus ea prinde suta in 3,5 secunde arata super are smecheri beton si mie imi place si puteti sa votati impotriva comentariului mie numi pasa eu raman de parere ca lamborghini este super
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru