Masina gay a anului 2009 e Alfa Romeo Mi.To!

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 18.01.2009
Homosexualii francezi au ales, pentru al patrulea an consecutiv, Gay Car of the Year. Alfa Mi.To l-a batut in finala pe VW Scirocco.

Esential

3 premii din patru posibile au primit italienii pana acum in istoria competitiei Gay Car of The Year.

Organizatia franceza Ledorga a publicat in acest weekend rezultatele finale ale competitiei "Gay Car of the Year", pe care homosexualii din Hexagon o organizeaza la inceputul fiecarui an. Marele invingator al anului 2009 in ineditul concurs este Alfa Romeo Mi.To, modelul italiana de clasa mica reusind sa adune 82 de puncte, cu 11 mai multe decat modelul clasat pe al doilea loc la final, Volkswagen Scirocco. Pe ultima pozitie a podiumului a venit un alt model italian, Lancia Delta, care a strans 60 de puncte.

Premiul acordat de homosexualii europeni ramane astfel la italieni pentru al treilea an consecutiv, dupa ce in 2007 acesta i-a revenit lui Fiat 500, iar in 2006 a intrat de asemenea in curtea Alfa Romeo, modelul Spider fiind cel premiat la acea vreme. In primul an in care organizatia franceza a organizat competitia, 2006, marele castigator a fost Aston Martin DB9 Volante.

Pe celelalte pozitii punctate in acest an s-au clasat, in ordine, BMW Seria 3 Cabrio (45 de puncte), Renault Laguna Coupe (44), Renault Megane Coupe (41), Audi A3 Cabriolet (32), Ferrari California (31), Jaguar XFR (31) si Mini Clubman (29).

Printre modelele care nu au reusit sa se impuna in Top 10 in fata organizatorilor se numara Toyota Land Cruiser, Subaru Forester, Skoda Fabia Combi, Renault Kangoo, Opel Agila, Mitsubishi Lancer Sportback, Mazda 6 Wagon, Infiniti G37, Infiniti FX, Infiniti EX37, Hyundai i30 CW, Hyundai i10, Honda Accord, Citroen Berlingo si Chrysler Grand Voyager.

Comentarii (23)

  • Bucurie pentru castigatori
    Probabil cei de la Fiat sunt foarte incantati de acest titlu
    1 0
  • :)) deci chiar au dreptate.! .masina totusi intra cu brio si la categoria "imo" cu ochelarii aia
    0 0
  • snoopy
    @mr lol
    nu te supara....ai cumva BMW?!
    0 0
  • Andrei Monciu
    Gicu, hai la mine pe blog, cauta-ma dupa nume :D
    0 0
  • e rosie ce sa antelegem ca e culoare de pop sau marca alfa ? :)))
    0 0
  • jhfvsekjg
    Sa ma vedeti pe mine intr-un MiTo si sa ziceci ca-s gay! M-ar durea fix in ...
    0 0
  • Au stricat-o si pe asta
    Au stricat o masina care putea fi buna de la inceput. Nu am nimic cu baietii care merg in "marsarier", dar daca lua Scirocco "premiul" asta, incepeam sa tai in stanga si in dreapta.

    P.S. Stiu ca e o distinctie lipsita de importanta, dar e bataie de joc.
    @mr lol:tati, sa stii tu de la mine ca alfa romeo este printre singurele marci care au un prestigiu de invidiat. ia si te uita "pe net" si vezi cam ce istorie are alfa romeo.abia cine a avut o alfa romeo stie despre ce e vorba.
    0 0
  • @liviu
    da au un prestigiu de invidiat incat peste tot e recunoscuta ca o marca care produce masini NE-fiabile! cata invidie poti sa ai pe o astfel de marca??cata invidie poti sa ai pe o masina care azi o iei si maine costa 50% din cat facea initial, cata invidie poti sa ai pe un posesor care e mereu in service??cata invidie poti sa ai pe o masina care este mai grea decat competitoarele directe si in performante sta mai slab decat toate??? Acest MITO este totusi o masina frumoasa (exercitiu de design) dar deloc barbateasca SIMPLU orice BARBAT se uita dupa o masina cu trasaturi agresive / dupa masini "robuste"/ dupa masini ce inspira seriozitate si nu dupa specimene cu look feminin cu linii atat de curbe! sau poate voi v-ati jucat cu papusile cand ati fost mici???
    0 0
  • sunshine64sm
    Ce maşină preferaţi ?!...
    Intră un tip la magazin să-şi cumpere o maşină, "ce maşina preferaţi ?" întreabă amabil vînzatorul, la care tipul spune "Alfa Romeo". Înseamnă că şi tu eşti homosexual, spune bucuros vînzătorul.
    0 0
  • expertilor :))
    Intr-adevar, mito e masina de femei, asa o vad eu. Am Alfa, voi avea Alfa s.a.m.d., nu pt ca as fi gay :)) ci ca pt ca e o masina foarte buna daca stii ce sa faci cu ea (citesti expertule? ala care zice ca nu-s fiabile), arata foarte bine, si nu e monotona ca restu masinilor.
    0 0
  • lol
    pai chiar k e gay toata gama alfa romeo
    ba dar nu mai dau odata faliment? k m-am saturat de macaronarii astia cu penibila asta de masina
    0 0
  • hai mai lasati-ne cu povestile care spun ca alfa e masina fiabila! povestiti mai bine cum va face figuri electrica toata ziua , mecanica nu e nici ea extraordinara (despre jtd-uri am auzit insa de bine)! defel o eroare in bord e ceva uzual la o alfa!am intrat de cateva x pe forumul posesorilor de alfe si in afara de faptul ca masinile lor sunt cele mai bune si cele mai fiabile nu au alte subiecte, orice masina italiana in ochii lor este extraordinara , este frumoasa , este fiabila si daca ii contrazici iti sar toti in cap pentru ca sunt foarte indoctrinati/extremisti etc !@ snoopy si daca are bmw care este faza???cand o ajunge o alfa la performantele si la numarul de km al unui bmw(sau al oricarei nemtoaice) am sa-mi cumpar si eu una ...dar mai este cale lunga!
    0 0
  • @ Automarket
    Din multitudinea de stiri prezentate aceasta este cea mai importanta ? Va rog nu transformati Automarket in Cancan sau OTV !
    0 0
  • Alex_Alfa
    @vali
    Hai, vali stim cu totii ca iti doresti o Alfa Romeo. Nu te mai ascunde dupa deget, se citeste asta dupa frustrarea cu care ai scris ineptiile postate de tine ;)
    Cat despre decizia fracezilor.. sunt francezi, trebuie sa ii intelegem.. "strugurii la care nu ajungi sunt acrii"
    0 0
  • acum cu totii stim ce era de stiut :))
    0 0
  • faza e ca daca are cumva BMW exista o foarte mare posibilitate sa fie "mare om mare caracter" ....
    cat despre tine iti urez sa conduci fericit o "nemtoiaca" ca doar sunt masini la moda, nu de alta dar o alfa s-ar putea sa te lase cu ochii in soare in mijlocul turei de bulevard si nu ar da bine , nu?
    0 0
  • pai la motoarele alea super performante de maxim 250 cai (poate nu sti ca ala e varful de lance la ei) normal ca s-ar putea sa ma lase...cam la orice motorizare alfa e mai slaba decat concurenta (adica mercedes, bmw ,audi..poate tu incluzi in aceeasi clasa opel si vw (aici am totusi unele rezerve la anumite motorizari) si din cauza asta gandesti asa) , ma intreb de ce oare sunt masini la moda in orice clasa sociala(de la fane burta la oameni de afaceri..do no :|) , dar stai am uitat esti alfist si consideri ca dc ai un 1,6 de 120 sau un 1,9 jtd ai core SPORTIVO -my fault!
    0 0
  • ALXege
    @beta
    mare cunoscator si atotstiutor din industria auto, tin sa te anunt ca informatiile tale pretioase sunt usor depasite, pentu ca "varful de lance" are 260 cai. Si anyway, conduci cumvra vreun M3 sa emiti astfel de judecati de valoare? Doubt it.. mai bine suie-te intr-un JTS sau JTD si mergi cu el ceva mai mult decat intre doua semafoare, te las sa imi povestesti apoi despre placerea de a conduce o Alfa, momentan vorbesti din folclor.
    0 0
  • Defapt varful de lancie are 450 cai dintrun 4.7 v8. Beta te rog frumos sa te uiti la testul de la top gear al 147 gta autodelta care are 3.7 v6 328 cai .. tractiune fata...-2 secunde pe circuitul de la top gear fata de m3 e46 care are 343 cai si tractiune spate. Deci o alfa cu fwd a scos timp mai bun decat un M3 cu tractiune spate? Uite-te la interioru lu 159 si comparal cu penibilitatea aia de interior de la seria 3 e90 si e92 de dabea astepti sa ajungi la destinatie ca sa iesi din masina. Faza cu masinile germane fiabile este defapt un blestem pentru voi ca va trebui sa mergeti mai mult timp in niste conserve cu roti si cu cai putere pe foaie. V6 busso forever!
    0 0
  • Manifest
    Sa se legalizeze si in Romania casatoriile intre homosexuali ca am ramas ultimii din lumea civilizata. Homesexualii sa poata infia copiii si sa fie respectati in societate.

    Cine incalca aceste drepturi la libertatea personala, chiar si verbal, sa fie deferiti legii.

    Atunci vom deveni cu adevarat europeni, dar pana se va intampla asta continuam sa imputim avioanele cu directia Spania/Italia si sa ascultam manele la maxim pe telefonul mobil in mijloacele de transport.
    0 0
  • andrei
    gay
    auzi , alfa=gay??? asta is cu capu
    ce nu as da eu acu sa imi puna astia eticheta de gay , da sa am un Mi'to sau un Scirocco.

    astia cheltuie banii de pomana. sunt lucruri mult mai folositoare de facut, in comparatie cu "studiu asta aprofundat",care a sarit din curtea britanicilor in cea a francezilor.
    0 0
  • Libertatea unui individ se termina acolo unde incepe libertatea altui individ. Homosexualii incalca libertatea tuturor care nu sunt ca ei(cand se ling pe strada si astea.. nu e etic) + ca un copil nu are nici o vina ca 2 ratati vor sa il infieze si vor sa il introduca unei vieti mai mult sau mai putin DUBIOASA!
    0 0
  • nu-s gay/@Pmp
    eu n-am vazut doi gay sa se linga pe strada. Cu ce imi incalca ei mie libertatea daca s-ar saruta in strada. Faptul ca mintea ta nu poate percepe doi barbati sau doua femei impreuna, poate insemna ca ai fost molestat sexual de un barbat in copilarie sau pur si simplu esti retardat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru