Masina lui Ettore Bugatti va fi pusa la vanzare intr-o licitatie

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.06.2009
Un Bugatti 57C care a apartinut lui Ettore Bugatti va fi pus la vanzare intr-o licitatie din SUA. Modelul ar putea sa devina cea mai scumpa masina din lume, dupa ce un Ferrari 250 Testa Rossa a fost vandut pentru 12 milioane de dolari.

Un Bugatti 57C din 1936 va fi vandut in cadrul unei licitatii organizate la Pebble Beach. Modelul este unicat si a fost construit cu ocazia zilei de nastere a lui Ettore Bugatti, primul proprietar al acestuia si fondatorul companiei Bugatti. Spre deosebire de alte vehicule de acest gen, modelul care va fi vandut la aceasta licitatie este original si nu a fost supus unei restaurari.

Acest Bugatti 57C ar putea sa doboare recordul stabilit de Ferrari 250 Testa Rossa, care a fost vandut pentru 12 milioane de dolari in cadrul unei licitatii ce a avut loc in decusul lunii trecute. Ultimul Bugatti 57 vandut in cadrul unei licitatii a avut un pret de 4.4 milioane de dolari, si era intr-o stare care necesita o restaurare amanuntita. Spre deosebire de modelul 57 Atalante, modelul 57C este in stare originala si nu a fost afectat de trecerea timpului deoarece a fost ingrijit cu atentie de catre proprietarii sai.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru