Maybach by Brabus: 640 CP si 300 km/h!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 27.03.2007
Brabus a mai facut o victima. De aceasta data este vorba de un model Maybach care ajunge la nu mai putin de 640 de cai putere!

Este saptamana Brabus. Dupa ce ieri v-am prezentat versiunea tunerilor germani in ceea ce-l priveste pe noul Mercedes C-Klasse, astazi aveti in fata o alta opera de arta. De aceasta data, Brabus si-a indreptat atentia spre unul dintre exponentii luxului la nivel mondial, Maybach.

Desi exemplarul dispunea deja de 550 de cai putere cu care putea foarte bine sa isi faca treaba ca o limuzina cu pedigree, Brabus a creat o adevarata racheta de lux. Jantele enorme, de 21 de inch, si tevile interesante de esapament nu fac decat sa introduca in peisaj un motor imbunatatit si mai mult decat atat. V12-le biturbo castiga 90 de cai putere ajungand acum la 640, cuplul situandu-se si el la o valoare apreciabila si demna de imaginea modelului in sine: 1026 Nm la doar 1750 rpm. In aceste conditii, performantele nu puteau ramane datoare. Distanta de la 0 la 100 km/h este strabatuta in 4.9 secunde iar viteza maxima este limitata electronic la 300 km/h.

Trecem la interior, unde Brabus ne-a pregatit o adevarata simfonie digitala.

Aici isi fac aparitia doua computere IBM X-Series, posibilitatea conexiunii wi-fi, un hard-disk de 80 GB si doua monitoare de 15.2 inch conectate direct la magazia care poate primi 6 DVD-uri.

Comentarii (11)

  • Adrian
    Gigi
    Gigiiiiiiiiiiii uite ce a aparut....cand ti-o iei k vreau sa o vad si eu prin Romania...
    Va rog sa nu mai faceti asemanari cu loganu....:D:D:D
    0 0
  • vreau si eu sa imi faca astai dacia din 1971 asa
    am o dacie din 1971 productie renault, care de putin timp mia luat foc(tot ce este pe langfa motor) si poate daca le dau un bip la astia de la brabus ma suna si le dau dacia sa o faca asa sau macar sa o vopseasca si sa schimbe lucrurile care au luat foc.Bafta si astept un raspuns din parte a celor de la Brabus.
    0 0
  • Silviu
    Ce dracu sa faca jiji cu asta mai :))))))))
    Ala daca vede atatea butoane in spate se sperie :)
    Lu retardu ala de jiji e de ajuns si ce are. Si asa isi bate joc de ea. Asa ceva trebuie sa ajunga pe mana unuia care o merita.
    0 0
  • mad !!
    lumea ii din ce in ce mai nebuna , shi imi place :)
    0 0
  • cristi
    :D
    impecabila :P
    0 0
  • mugurale
    ehh
    ce poti sa comentezi cand vezi o masina de genu asta? ca sa poti sa zici ceva trebuie sa ai niste termeni de comparatie, iar in tara asta exista doar cativa indivizi care vad pe viu masini de genul maybach, noi restu' o sa ne limitam la caterinci gen aia cu dacia luata foc sau comparatii cu logan :-P
    0 0
  • Loging
    :D
    Ce sa mai vb, ce sa mai povestim, este o masina sau cred ca mai bine zis un avion. Daca i-ti cumperi masina asta trebuie sa ai ce-l putin 4 persoane in ea sa poate sa apese pe butoane :D
    0 0
  • bogdan
    ioi
    o masina de genul acesta este deja o alta dimensiune...sa fie binecuvantati cei de la brabus...:)) din al doilea milion de eur imi cumoar unul.
    0 0
  • k_a_t_a
    aste e in ciuda lui Zmarandescu
    el n-ar conditiile astea la locul de munca... dar ce sa faca si el, se multumeste cu ce ii ofera Jiji
    0 0
  • o'reste
    mai....bache
    ia spuneti repejor cui nu i-ar place sa se "dea" cu asha ceva???Shi mai lasati-ma cu Loganu' ala ca m-am saturat......Sau aveti contracte cu cei de la Renault??? :-)))
    0 0
  • fir catalin
    maybach by brabus
    Cand am vazut m am imbolnavit cred ca si gigi si ar dori o astfel de masina sa vii la mine sa ma plimb si eu in ea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru