Maybach sustine golful

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.03.2007
Brandul de lux Maybach si legenda golfului Nick Faldo au semnat astazi un contract de colaborare. Faldo va fi imaginea brand-ului iar Maybach va crea propria sa cupa de golf.

Klaus Nesser, presedintele Maybach si Nick Faldo, cel mai de succes jucator de golf din Europa au semnat astazi un parteneriat pe termen lung. Parteneriatul cu Nick Faldo, va duce si la o implicare mai activa a brand-ului german in golf prin organizarea "Maybach Golf Cup" in acest an.

Actualii sau viitorii clienti Maybach vor putea sa ia parte la patru turnee europene pentru a se putea califica la finala care se va desfasura in Statele Unite. Una din principalele sale activitati, ca partener Maybach, va fi aceea de a lua parte alaturi de clientii marcii germane la "Maybach Golf Cup".

"Prin Faldo am castigat un ambasador al brand-ului care a atins un succes deosebit in cariera sa si care, asemeni brand-ului Maybach, este implicat in promovarea tinerelor talente" a declarat Klaus Nesser.

La randul sau Faldo a declarat: "ca jucator profesionist de golf, m-am straduit intotdeauna sa fiu cel mai bun. Pasiunea mea pentru acest sport si pentru perfectiune este identica cu cea a inginerilor care construiesc aceste masini.

Maybach reprezinta principiul absolut in materie de lux si tehnologie, de aceea sunt foarte fericit ca voi fi asociat cu un brand care impartaseste aceleasi valori cu ale mele".

Comentarii (1)

  • Maritinez
    maybach
    Da ca sa participi la turneul organizat de grupul german trebuir k sa platesti o anumita taxa de inscriere(destul de scumpa banuiesc).Astfel zis domnul NIck Faldo ajuta la promovarea tinerlor talente dar a uitat sa mentioneze taxa de inscriere care nu o vor putea achita toti,ci doar cei care isi permit sa dea jumatate de mililian de euro pt o asemenea de masina,asa ca tinerele talente nu pot sa fie cu adevarat PROMOVATE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru