Mazda Nagare in L.A

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 15.11.2006
Nagare este ultimul concept dezvoltat de Mazda. Acesta va fi prezentat oficial la sfarsitul lunii in curs, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mazda va prezenta in 28 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles, ultimul concept dezvoltat de constructorul nipon: Nagare. Esta al patrulea concept pe care Mazda il lanseaza in ultimul an, dupa ce ultimele trei – Sassou, Senku si Kabura – au reprezentat adevarate succese de public.

Laurens van den Acker, noul manager al diviziei de design la Mazda, afirma ca Nagare aduce indicii referitoare la viitoarea linie de design pe care o va adopta constructorul nipon pentru modelele viitoare. “Nagare reprezinta un tribut adus proportiilor si limbajului suprafetelor care vor evolua, tranfosrmandu-se in noi linii de design care urmeaza sa fie prezentate sub forma de concepte si modelein anii urmatori. Nagare analizeaza luminile si umbrele si este un punct de pornire pentru noile generatii de modele Mazda”.

In afara de Nagare, Mazda va prezenta la Los Angeles modelele CX-7, CX-9 si MX-5 Roadster.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru