McLaren MP4-12C: producţia pe următorii trei ani a fost deja vândută

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.06.2011
McLaren a anunţat oficial că producţia proaspătului supercar MP4-12C a fost deja rezervată pentru următorii trei ani.

Esential

3.2 secunde îi sunt necesare supercarului britanic pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h.

Dacă sunteţi în căutarea unui supercar performant, capabil să livreze 592 de cai putere şi să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 3.2 secunde, McLaren MP4-12C ar putea fi o opţiune importantă. Trebuie să luaaţi însă în considerare timpul de aşteptare până la livrarea supercarului.

Potrivit lui Ian Gorsuch, director regional al McLaren Automotive, constructorul britanic a primit numeroase cereri pentru noul MP4-12C. Evoluţia a făcut ca toată producţia pe următorii trei ani să fie deja rezervată, iar oficialii McLaren nu intenţionează să sporească producţia prea curând.

"Căutăm să obţinem o producţie sustenabilă. Vrem să producem mai puţine maşini decât competiţia. Cheia este să facem dealerii profitabili", a declarat acelaşi Ian Gorsuch.

via | egm

Comentarii (3)

  • Cheia....
    Cheia e ca britanicii nu au capacitati de productie la nivelul ambitiilor,si o dau cumva in "exotism" pt. a putea justifica pretul piperat al MP4-12C!
    0 0
  • chiar deloc piperat McLaren-ul, fiind un produs de "volum"... conform declaratiilor McLaren
    1 0
  • :)
    Serd,nu stiu ce sa zic.McLaren vinde masini si o face in stil mare.Nu este un pret extraordinar de piperat gandindu-ne cati bani au majoritatea oamenilor bogati ai lumii...

    Ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca exclusivitatea McLaren este sustenabila si totodata profitabila.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru