McLaren va construi o fabrica special pentru a produce supercarul P11

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.05.2009
Producatorul britanic de supercar-uri McLaren a confirmat constructia noii sale fabrici ce este destinata productiei lui P11. Aceasta facilitate va fi construita tot in Woking, localitatea unde este situata fabrica actuala a companiei McLaren.

Oficialii McLaren au confirmat planurile de productie ale noii fabrici din Woking. Primele unitati ale modelului P11, primul supercar produs in noua fabrica, vor iesi de pe portile noii facilitati McLaren in anul 2011. Noua fabrica McLaren nu va inlocui actuala cladire de productie a fabricantului britanic si va fi situata chiar langa sediul companiei McLaren.

Producatorul britanic de supercaruri doreste sa fabrice 1.000 unitati pe an pana in 2011 si sa urce cifrele de productie pana la 4.000 unitati pe an pana in 2015. Bineinteles, unitatile mentionate nu vor fi doar P11, ci si P8. Pe langa cele doua modele, McLaren ar putea produce un succesor al lui McLaren F1. Dintre cele trei modele mentionate mai sus, doar P11 are o data de productie stabilita. Fabrica McLaren va avea numai 800 de angajati.

Via | Carsuk

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru