"Mecanicul Anului 2011 în România" este un clujean

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.10.2011
Şcoala de Mecanici Auto şi-a desemnat şi în acest an cei mai buni cursanţi. După mai multe probe practice şi scrise, un clujean a câştigat distincţia Mecanicul Anului 2011 în România.

Esential

2200 de cursanţi au urmat anul acesta îndrumările specialiştilor în cadrul Şcolii de Mecanici Auto.
58 de mecanici s-au calificat în finala de la Bucureşti.

Pentru al doilea an consecutiv, Auto Total a organizat "Şcoala pentru Mecanici Auto", un proiect de implementare şi perfecţionare, unic în România, menit să stimuleze şi să testeze în acelaşi timp abilităţile celor mai pricepuţi "doctori de maşini". Ca şi în 2010, cursurile de perfecţionare sunt desăvârşite de o competiţie finală, la care pot lua parte toţi cursanţii, în funcţie de performanţele obţinute.

Anul acesta, din cei 2200 de mecanici care au urmat cursurile Şcolii de Mecanici Auto, doar 58 au fost selectaţi pentru a se înfrunta în marea finală, desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Bucureşti. Selecţia celor mai competenţi 58 de mecanici s-a făcut în funcţie de notele obţinute la examenele pentru probele practice şi teoretice la centrele de formare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Finala competiţiei a fost divizată în trei etape, prima fiind o probă scrisă în urma căreia au fost selectaţi 10 mecanici cu o bază teoretică solidă.

Cei 10 finalişti s-au calificat în etapa a doua a concursului, unde au avut de trecut o probă cu întrebări şi răspunsuri. Ultima probă a adunat la start doar trei mecanici. Aceştia au fost nevoiţi să depăşească un test practic, care a constat în detectarea şi remedierea a două autovehicule reale.

La finalul zilei, Lucian Vasile Crişan a reuşit să se claseze pe primul loc şi să câştige premiul cel mare, un Toyota Aygo. Mecanicii clasaţi pe locurile doi şi trei au fost recompensaţi cu un iPad 2.


Proiectul "Şcoala pentru mecanici auto" oferă din anul 2010 cursuri de perfecţionare destinate angajaţilor din domeniul auto. În cadrul acestui proiect s-au deschis trei centre de formare în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi periodic au loc activităţi de formare la Timişoara. Începand cu luna ianuarie 2012, ultimul an în care se derulează acest proiect, vor fi disponibile aceleaşi activităţi şi în Braşov, Constanţa şi Craiova.

Comentarii (4)

  • *****
    Felicitari domnului Lucian Vasile Crişan ....sper sa ajunga intr-un service de renume
    5 0
  • *****
    Ce probleme trebuiau sa identifice si sa le remedieze? De asemenea, ar fi interesant si modul cum au fost rezolvate problemele...
    7 1
  • ce?
    "Aceştia au fost nevoiţi să depăşească un test practic, care a constat în detectarea şi remedierea a două autovehicule reale."

    Ce ati vrut sa spune-ti aici ?
    1 1
  • andreihartman
    felicitari
    felicitari o meriti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru