Mercedes a prezentat colecţia de cadouri de Crăciun pentru 2010

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.10.2010
Fanii mărcii Mercedes se pot baza în 2010 pe o serie de cadouri de Crăciun pe care marca din Stuttgart le-a pregătit pentru întreaga familie.

Mercedes a prezentat astăzi colecţia de cadouri şi jucării pe care constructorul german a pregătit-o fanilor mărcii cu ocazia Crăciunului 2010. Aceasta conţine atât piese dedicate bărbaţilor şi femeilor, cât şi cadouri care vizează copiii.

Marca din Stuttgart a renunţat la ideea de a prezenta cadouri cu preţ ridicat pentru 2010, adaptarea la condiţiile crizei fiind regăsită în caracterul accesibil al ideilor de cadou prezentate. Astfel, cel mai scump obiect din noua colecţie este un ceas din inox care costă 399 de euro şi este dedicat bărbaţilor. Tot pentru bărbaţi sunt şi butonii polişaţi care se ridică la doar 39 de euro. Femeile care iubesc această marcă se pot orienta către ceasuri de damă (269 de euro).

Iubitorii golfului pot să se bazeze pe noua geantă specială (269 de euro) care conţine o pelerină integrată. Iubitorii replicilor la scară mică se vor putea baza pe versiuni 1:18 sau 1:43 ale maşinii de Formula 1 pilotate de Michael Schumacher, preţul maxim al acesteia fiind de 79.90 de euro.

Înreaga colecţie poate fi văzută şi comandată pe site-ul oficial al producătorului german.

Comentarii (1)

  • la noi ai sa iti auzi vorbe de genul "Iote'l si pe cocalaru ala cu ceas de la Mercedes"...
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru