Comentarii (21)

  • urate faruri!
    26 19
  • urate ... urate ... dar in acest moment MB cam are cele mai multe masini cu "personalitate proprie" ... spre deosebire de A8-7-6-5-4-3 sau noile BMW ...

    Arata ca o masina care face media intre SLK si SLS ... si in acelasi timp arata ca un SL nou. Spatele arata ca o evolutie a vechiului SL ... daca iti placea ala probabil iti place si asta, schimbarea nu este la fel de mare ca in cazul lui CLS.

    Sa speram ca au mai umblat la suspensii ... ca sa nu se mai planga J. Clarkson ca-i la fel de confortabila ca un carucior de mall coborand pe scari ...
    34 11
  • carl_cox
    SLAB MERCEDES (ca de obicei)
    Slab slab de tot mercedesul asta!nu comparati BMW sau AUDI cu masina asta va rog ca sunt peste mercedes la desighn,sport!Mercedes Trucks in schimb a facut o treaba buna!Bravo Mercedes Trucks...
    9 43
  • @unckle
    Clarkson vorbea atunci de SL 65 AMG Black Series, LOL.
    Aia e o supersportiva si n-are nicio legatura cu suspensia unui SL simplu, chiar si AMG.
    Cum sa amesteci chiar asa ceea ce vezi?!
    22 1
  • Cele mai urate faruri de Mercedes.Ever!
    17 21
  • @unckle
    Jeremie Clarkson are el insusi un Mercedes SL ca masina personala care chiar a aparut in emisiune.

    Daca Mercedes SL si Mercedes in general este alegerea lui Clarkson atunci that speaks volumes about Mercedes.
    Asta nu inseamna ca toate Mercedesurile sunt perfecte sau ca jeremie prefera numa' mercedes.
    10 0
  • bleah
    Fata de ce a inseamnat modelul SL pana acum, varianta asta SLS, SLK-istica mi se pare urata.
    Poate sunt eu nebun insa prefer la orice ora ML-ul anterior fata de cel nou, CLS-ul vechi fata de cel nou iar acum si SL-urile mai batranele.
    6 13
  • Frumos interior dar urate faruri ! Oricum nu ma prea intereseaza SL....
    la banii de el sunt zeci de masini mai frumoase si pe gustul meu.
    10 11
  • SL?
    Nu stiu de ce dar masina asta m-i se pare tare disproportionata:P. este chiar anosta. Au ajuns MB sa faca faruri patrate:))
    5 8
  • Marius
    Mertzanul ca si vinul...
    1. Al naibii sa fiu daca nu le dau perfecta dreptate batranilor care afirmau ca mertzanul e ca si vinul - cu cat e mai vechi cu atat e mai bun. :))) Prin urmare, prefer o varianta veche care are mai multa clasa decat upgrade-urile noi.

    2.Nu inteleg de ce sunt cenzurat pe automarket.ro. Poate am intrecut eu limita in trecut, dar tot nu pricep. Din 5 comentarii postate, 4 sigur nu apar pe site. In fine.
    4 6
  • ?
    nu sunt fan bmw dar seria 6 este peste sl la personalitate , chiar sunt inestetice farurile pt o masina sport, si daca vreti o masina cu personalitate cea din avatar
    6 12
  • @Marius Vinul vechi nu e neaparat mai bun. Poate sa se si strice.
    Asa ca a mai picat un MIT !
    ps. asta nu o spun ei ci specialistii care au desfacut sticle de vin vechi si au fost dezamagiti .
    La masini in schimb iti dau dreptate. Un E class din 2000 e mai Mercedes ca asta nou care e Hyundai Sonata toata ziua.
    6 7
  • adrian
    LOL buna gluma
    bv automarket, buna gluma ... ati modificat in photoshop o facatura chinezeasca si i-ati pus sigla de mercedes nu? ... hai spuneti ca e o gluma ...va rog ... spuneti ca e o gluma pentru ca mercedes nu face masini atat de urate ... pacat, chiar e o dezamagire
    3 12
  • Gabriel, referirea la caruciorul de mall a fost facuta in momentul in care nea Clarkson vorbea de propriul SL ( nu de sl AMG Black din cate imi aduc aminte.. poate ma insel..) .. si sa stii ca si eu am un MB .. chiar daca asta nu spune multe in favoarea marcii :))
    2 2
  • lansarea noului SL anulata!
    dragilor,

    imi cer scuze pentru impertinenta de a va opri din avalansa de pareri enuntate mai sus, dar va rog respectuos, sunati l repede pe Dieter si spuneti i sa opreasca lansarea in productie a acestui model!!!

    el oare stie despre parerile dvs, sustinute de o experienta atat de vasta in zona auto?!

    ajutati l sa nu se faca de ras!

    acum serios, voi chiar v ati recitit posturile de mai sus?! - incercati va rog aceasta parere in lunile urmatoare cand veti ramane cu gurile cascate la vreun semafor mioritic, la aparitia noului SL...

    sanatate multe. si noroc!
    13 5
  • ....
    Si uni pe aici mai aveau tupeul sa spuna ca noua serie 6 o sa aiba probleme.......cu cine cu struzo camila asta? 6-er poate dormi linistit pt muuulta vreme.Apropo uitativa si pe strada si faceti o comparatie cate SL vedeti si cate 6er si apoi vb.Pai la cum arata 6-le nou este foarte greu pt concurenta.
    6 13
  • @Gabriel
    Dragul tati din cate stiu eu JC are multe masini si se pare ca omul are si 3 BMW in garaj asa ca laso moarta cu that speaks volumes about Mercedes.Eu spun ca marea voastra problema este Audi nu Bmw ,Bmw pt MB este in alta liga acum pe voi va bate Audi mai nou.
    3 17
  • cred ca sunt singurul nebun de aici caruia îi place masina asta. mie chiar imi plac farurile alea, au o nota retro, chiar macho as putea spune. mi-a placut masina din toate unghiurile.
    11 2
  • @
    Senzatia este putin ciudata. Parca ar combina un design de la un model propriu din trecut (sub anii 90"), cu unul recent.
    3 0
  • masina e incredibila. arata fabulos. cat despre astia cu bmw seria 6 : in primul rand sunt 2 clase diferite. seria 6 fiind lasat in grija viitorului cl. iar bmw seria 6 modelul anterior arata de 3 ori mai bine decat ce e in prezent. si aici e aceeasi discutie cu farurile. adica la bmw e frumos un far patrat dar la mercedes acelasi concept nu mai pica bine la stomac sau cum ? cineva mai sus spune ca prefera un sl mai vechi decat aceasta. ok si eu visez la un sl de prin 97 asa dar cand se va intampla,il voi avea cu siguranta si ultimul tip in posesie . se vede clar ca nu ai condus un sl macar cel din 2003 . alftel nu puteai abera atat de mult. Asa am spus si eu de noul ML si cand am vazut unul pe strada nu ma puteam abtine sa nu il mai privesc . la fel cu seria 5 f10 primele poze toata lumea a fost dezamagita ,dar acum toti il lauda.
    12 5
  • Nu va mai prostiti, ca masina arata superb! Nota 9,5, e chiar de 10 masina, daca nu se inspirau din propria ograda la interior.
    E mare posibilitatea sa subvireze avand in vedere ampatamentul scazut, aceeasi problema si in cazul 911, dar un lucru e cert, masina este suuuperba si mai mult ca sigur o incantare a simturilor si emotiilor! Good job Mercedes!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru