Comentarii (6)

  • De la ce vine GT?
    0 0
  • @Mirela_
    de la gorgeous thing :)
    17 6
  • Eu chiar nu inteleg, astia de la Mercedes nu pot obtine performantele astea decat cu motoare mari ? Cei de la Motor Trend au obtinut cu M5 560 CP tot 3,7 secunde si 11,9 pana la 200Km. Cu motor de 4,4 litri nu de tractor, poate cei de la Mercedes fac motoarele astea pt ca de exemplu pe piata americana sunt in fata celor de la BMW la vanzari, americani sunt invatati cu tractoarele lor, motoare mari 20 litri la suta .......... .
    6 19
  • @jan
    tu compari motor aspirat(merc) cu twinturbo(bmw)...
    19 1
  • chuck norris
    @mirela
    gt vine de la grandturismo
    7 0
  • McLaren a imbunatatit modelul dupa un an (probabil rezultatele comparativelor cu 458 Italia nu prea le au placut), insa ofera upgrade ul gratuit si clientilor modelului din primul an.

    Nici SLS n a stralucit la testele comparative cu Italia, dar nici cu McLaren si iata raspunsul...

    Aici vine intrebarea: ce se intampla cu primii clienti de SLS?
    Nu sunt ei oare clar dezavantajati de aceasta schimbare?

    Fiecare marca auto are propria politica fata de clienti! E clar ca toti constructorii vor sa fie cat mai sus in toate testele si de aici nevoia de upgrade uri tot mai dese! Insa, consider ca politica McLaren fata de clienti este cea mai laudabila in cazul de fata!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru