Mercedes GLK a iesit la teste

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.11.2007
Fotografiile-spion ni-l prezinta pe GLK, viitorul SUV compact al germanilor de la Mercedes, in teste asidue.

Mercedes se afla pe ultima suta de metri a testelor cu cel mai mic SUV al Grupului, GLK. Programat pentru lansarea in premiera mondiala la Geneva, in martie, GLK vine cu linii inspirate clar din fratele mai mare GL. de altfel, insusi acronimul GLK inseamna "GL Kurz", adica, in limba romana, "GL Scurt".

Noul model Mercedes va fi construit pe platforma lui C-Klasse, GLK urmand sa imprumute si majoritatea motorizarilor berlinei germane. In principal, vorbim de C220 CDI si C320 CDI dar si de "benzinele" C280 si C350. In schimb, nu se stie inca daca GLK va beneficia de o versiune de performanta de tipul 63 AMG, desi este foarte probabil ca si aceasta sa vada lumina zilei pana la anul pe vremea asta.

Comentarii (6)

  • pharao
    :)
    oameni buni, lucrez pentru masina asta!!!
    0 0
  • Alexandru
    ok
    Daca lucrezi pt. ea , fa-o putin mai frumoasa , stiu ca e greu , dar astia au furat mereu de la altii . Decit sa faca asa o masina uritaaaaaaaaaaaaa..............Las-o !!!!
    0 0
  • dar MLK?
    pe cand mlk-ul?
    0 0
  • Andrey
    Este foarte frumoasa mai baieti....
    Daca voi aveti in cap doar Dacia 1310 si Logan nu trebuie sa va mai exprimati parerea pe forum....
    Masinile astea nu sunt facute pentru orice persoana...trebuie sa intelegi necesitatea pentru care este facuta o masina ca asta...sa observi piata auto si apoi sa te gandesti de ce Mercedes mai baga bani sa scoata inca o masinuta....
    Succes cu viitoarele voastre masini... Eu imi conduc cu placere my Mercedes-Benz si voi va uitati lung pe strada pentru ca nu aveti.... Sanatate !
    0 0
  • Logan SUV
    Asta e un Logan SUV? Faptul ca piesele sunt lipite cu scotch l-au dat de gol
    0 0
  • Ovidiu
    Va fi intr-adevar un competitor..
    Ca bine zici Andrey ...am schimabat anul asta "frantzuzoaiceile" cu "nemtoaicele" si conduc cu placere un B-class,incomparabil, abia astept sa se lanseze...pentru un schimb :)

    O viata frumoasa si...sanatate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru