Mercedes, partenerul oficial al TIFF 2008

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 10.06.2008
Mercedes s-a implicat in sprijinirea cinematografiei romanesti prin participarea la TIFF 2008.

Esential

7 editii a numarat Festivalul de Film Transilvania.

Mercedes-Benz a fost partenerul oficial al Festivalului de Film Transilvania 2008. Mercedes a asigurat parcul de automobile la TIFF, fiind in totalitate la dispozitia oaspetilor festivalului.

In cadrul galei de decernare a premiilor, Mercedes-Benz a oferit premiul de Excelenta TIFF 2008 maestrului Radu Beligan. Este deja cunoscut faptul ca, la nivel global, Mercedes-Benz sustine si incurajeaza cea de-a 7-a arta.

Mercedes a mai fost prezent la TIFF 2008 printr-un proiect mai mult decat inedit pentru un producator auto. Mercedes alaturi de echipa TIFF au realizat 7 trailere care au surprins aventurile agentului James Bond intr-o versiune autohtona.

Cele sapte trailere au fost realizate intr-o maniera proprie de Radu Muntean, Nae Caranfil, Tudor Giurgiu, Corneliu Porumboiu, Paul Negoescu, Adrian Sitaru si Bogdan Mustata.

Taguri: Mercedes

Comentarii (4)

  • adimfx
    Mercedes-Benz balcanic
    Astia de la Mercedes-Benz nici n-au avut bani sa spele S-ul ala. Macar asa, pentru poze.
    0 0
  • PikaChu
    Mercedes
    Da asa au circulat cu ele murdare pe toata perioada de desfasurare a TIFF-ului... si Seat-urile de anul trecut au fost mai ingrijite
    0 0
  • pt ca
    pt ca a vrut sa fie camuflat. ce stiti voi... =))
    0 0
  • Crysty
    Marcedes
    Rusine pt pragurile S-ului pline de noroi !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru