Salonul Auto de la Paris 2012

Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S

Publicat Marti, 04.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 1
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 2
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 3
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 4
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 5
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 6
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 7
Mercedes S-Klasse - designul noii generaţii, anticipat de sculptura Aesthetics S - Poza 8
Mercedes va expune la Salonul de la Paris sculptura Aesthetics S, un mulaj ce anticipează de fapt designul viitoarei generaţii S-Klasse.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Paris, se face tot mai multă lumină în jurul noii generaţii S-Klasse. Deşi nu va fi dezvăluită mai devreme de 2013, nava amiral a constructorului din Stuttgart va fi anticipată de un mulaj la salonul parizian.

Prima fotografie a mulajului, botezat ”Aesthetics S”, încearcă să ofere o idee subtilă despre ceea ce vom vedea nou pe limuzina germană. Deşi sculptura în relief trădează destul de puţin filosofia de design, ne oferă totuşi o imagine clară a profilului, conturat de linii masculine şi puternice.

Gorden Wagener, şeful de design Mercedes, a declarat: ”Sculptura evidenţiază aspectul artistic al designului. Cu filosofia şi proporţiile sculpturii Aesthetics S comunicăm un nou statut modern, forme senzuale şi o sportivitate elegantă”.

Wagener a ţinut să precizeze şi că liniile proeminente ale profilului fac parte dintr-o filosofie ce se va regăsi pe toate modelele din gamă. ”Liniile caracteristice lui S-Klasse au reprezentat întotdeauna expresia culturii automobilistice aşa cum o vedem acum.

Noul S-Klasse va continua această tradiţie şi, cu liniile sale agresive, va oferi o nouă identitate filosofiei noastre de design viitoare.”

Nu este pentru prima dată când Mercedes anticipează designul unui model cu o operă de artă. În 2010 a făcut acelaşi lucru cu o sculptură din clei a actualului Mercedes CLS.

via carscoop


Comentarii (2)

  • Intarziatilor de la Automarket...............au aparut imaginile oficiale cu noul Golf VII!
    Noapte buna!!!
    8 14
  • Concurenta este f stransa in clasa de lux, practic imaginea de marca pt fiecare constructor are ca vector de imagine pt intreg portofoliul modelul diponibil aici.
    Mercedes a mai pierdut putin din stralucire si a venit vremea unei noi generatii. Nu le va fi usor pt ca pe o platforma alungita trebuie sa suplineasca disparitia Maybach ului, insa cu siguranta noul model va fi luat ca etalon de restul concurentilor.
    Dezvoltarea tehnologica rapida din ultima perioada este spre beneficiul clientilor ce se pot bucura de o gama de produse de top din ce in ce mai larga si din ce in ce mai aproape de perfectiune!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru