Mercedes S-Klasse facelift, primele imagini

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Primele imagini ale faceliftului operat pe S-Klasse au debutat astazi pe internet. Nemtii au modificat discret partea frontala si interiorul.

Misterul sub care Mercedes pregatea faceliftul limuzinei S-Klasse incepe sa se risipeasc incet incet. Dupa o serie de fotografii spion si prelucrari digitale astazi avem posibilitatea de a vedea primele imagini ale versiunii revizuite.

Nava amiral a constructorului din Stuttgart a primit o serie de modificari discrete in partea frontala, la nivelul spoilerului si a blocurilor optice. Interiorul nu a fost nici el omis, Mercedes operand si aici cateva schimbari.Asemeni predecesorului sau, noul S-Klasse va ingloba cea mai avansata tehnologie a nemtilor. Viitorii clienti se vor putea bucura de un sistem de entertainment cu ecran impartit, camera pentru mersul cu spatele, lumini LED, sisteme de siguranta ca franarea Pre-Safe si Lane-Departure precum si Adaptive Beam Assist.

Din primele informatii se pare ca gama de motorizari va suferi o serie de modificari importante. Astfel, vechile versiuni diesel 320 CDI si 420 CDI nu vor mai exista sub capota limuzinei din Stuttgart.

Locul acestora va fi luat de noul S400 BlueHybrid, in versiunea de productie anuntata deja de constructorul german.

Sub capota hibridului se vor afla un motor V6 pe benzina, de 3.5 litri si 279 cai putere asistat de o unitate electrica de 20 de cai putere. Consumul mediu anuntat de oficialii Mercedes este de numai 7.9 litri/100 de km.

via | CarScoop

Comentarii (13)

  • andr3i
    s-classe
    cum sa nu mai aibe motorizari diesel e imposibil.
    0 0
  • Frumos
    0 0
  • Jiji eliberatu
    Trasnet
    Genial, ca de obicei super tare!
    0 0
  • mi se pare penala
    Daca renault faceau in clasa asta cred ca ii kka pe nemtii cu tehnologia lor invechita....
    0 0
  • marius
    S
    nu mai ai ce sa imbunatatesti la masina asta(ipotetic vorbind) :X
    0 0
  • mda
    =))) asa frate renault cea mai tare firma ..doar ea ti-a facut loganul . no comment pt masina . bv merc
    0 0
  • catalinux
    leduri
    ar fi putut fi mai originali cu ledurile din daruri si proiectoare. Asa... sar'mana Audi. :))
    0 0
  • @gigi
    cum puteti face asemenea afirmatii absurde domnule gigi?pe ce va bazati cand spuneti ca renault "ii kka pe nemti"?renault nu sterge mucii nici macar la vw, dapoi la mercedes o icoana a luxui si confortului.Prin ce s-a afirmat renault pana acuma?Poate sunt eu prost informat.De cand cu loganul v-ati virusat toti cu renault, renault pentru voi e precum infiniti pentru nissan sau lexus pentru toyota.Nu stiu, mie unul renault nu-mi spune nimic, in afara de cateva modele peste care au trecut multi ani...
    0 0
  • andr3i
    @mowgli
    bravo frate.
    reanul e ceva mediocru, au vrut ei sa iasa tare cu VelSatis si s-au dus naibi cu tot.
    0 0
  • interesant cum seamana interiorul cu cel de la bmw..asa unele elemente..cum s-au gandit la fel designerii sau au ceva in comun..nu stiu...in rest...despre masina ce sa mai zici:)
    0 0
  • maniaku
    pfff
    da raaul sa stii k ai dreptate...si mie mi se pare....chiar foarte mult seamana la interior cu seria 7.....oricum prea tare .... e de vis...
    0 0
  • Lexus
    E bine, insa Lexus GS 450 H, are un V6 de 3,5 litri, 296 CP si un motor hibrid de 200 CP si un cuplu instant de 650NM. Consum de 7,9l/100km. Eu detin o astfel de masina si nu pot scoate un consum mai mic de 9l/100km, insa este de foarte mare angajament. are o putere instanta incredibila, cutie cu variatie continua, exceptional.
    S Klasse se compara cu Lexus LS600H, dar acea masina este cu 3 clase peste mercedes, bmw sau audi, din punct de vedere al cunsumului, al cuplului instant si al puterii absolute.
    0 0
  • Profesoru'
    S klasse
    Sa moare de ciuda toti fanii Audi si BMW ca e lidea S-ul pe semgemtul super-premium !
    Leader detasat fata de obositul A8 si 7-le ! Cel din urma parca ar mai misca ceva dar A8 e in urma rau !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru